Marius Niculae e de acord cu Gigi Becali în privința antrenamentelor: „Îi dau dreptate. La Sporting, aveam antrenamente mai lungi cu 40-50 de minute față de ce era în România”

Marius Niculae e de acord cu Gigi Becali care spune că diferența dintre FCSB și Nordsjaelland s-a făcut în principal la capitolul fizic. Fostul internațional român e de părere că jucătorii de azi sunt mult mai pretențioși atunci când vine vorba despre pregătirea fizică și spune că antrenamentele ar trebui să fie mai lungi și mai intense. 

Nu știu cu cine a vorbit Gigi Becali, dar îi dau dreptate. Diferența din punct de vedere fizic se observă vizibil atunci când dăm de echipe din campionate puternice. Înainte dacă noi sufeream în acele campionate la munte, era o suferină, în ziua de azi jucătorii nu prea mai știu să sufere. Asta totuși se poate antrena.

La Sporting, spre exemplu, aveam antrenamente mai lungi cu 40-50 de minute față de ce era în România. Mergeam la sală înainte, antrenament, apoi iar sală, pentru completare. Se punea mare accent pe partea fizică. Astăzi noi suferim mult la duelurile unu contra unu, partea fizică. Nu nominalizez, dar aveți suficiente exemple că suferim la acest capitol”, a zis Marius Niculae pentru GSP.RO

Gigi Becali a vrut să schimbe strategia la FCSB

Gigi Becali și-a criticat jucătorii, despre care spune că nu sunt mereu cu gândul la fotbal, și a dezvăluit că i-a cerut lui Mihai Pintilii să facă antrenamente mai lungi, dar atât antrenorul, cât și managerul general, Mihai Stoica, s-au opus vehement.

„Hai să spun care e opinia mea. Nu vreau să se interpreteze, dar asta e concluzia mea. Eu cred că aici e chestie de antrenorat. Din moment ce noi nu avem… Și îi spun lui MM «Bă, nu există un jucător care să ridice mingea». El zice că «Domnule, la antrenamente fac, dar la meci…». Adică Olaru are emoții? Trebuie repetiție.

Echipa asta (n.r. – Nordsjaelland) nu e una de talent. Noi avem talent. E o echipă care s-a mișcat, a primit, s-a mișcat, a primit. Așa cum spuneam și eu. Așa vreau și eu. Eu așa cred. Și dacă nu poți, repeți până poți. Eu am cerut 30 de minute de antrenament în plus. MM Stoica a zis «Nu, domnule, că nu poate…». Și Pintilii a zis «Băi nea Gigi, eu plec atunci! Nu se poate. Atât e antrenamentul». De ce nu a zis «Da, nea Gigi, facem». De ce, mă? De ce să pleci? 

Sunt acum metode antrenamente care s-au modernizat… Poate medicamentația, poate metodele de odihnă. Eu am făcut cameră hiperbară și am trimis doctorul la specializare. Am dat 300.000 de euro, dar nu a făcut nimeni… Dacă vedeai o echipă care să dribleze, era altceva. Dar eu nu am văzut la ei un jucător care să facă ceva. unul de talia lui Coman. Dar Coman trebuie să se antreneze”, a spus Gigi Becali.

Lasă un comentariu