Marius Ștefănescu are o clauză setată de Gigi Becali la FCSB

Marius Ștefănescu (25 de ani) este cel mai nou fotbalist transferat de Gigi Becali (65 de ani) la FCSB

Astfel, echipa antrenată de Elias Charalambous (43 de ani) a realizat al treilea transfer al verii, după ce a semnat cu David Kiki (30 de ani) și Daniel Popa (28 de ani).

Gigi Becali: ”I-am pus 10.000.000 de euro clauză”

Gigi Becali a plătit nu mai puțin de 1,31 milioane de euro pentru a-l aduce pe atacantul lateral de la Sepsi Sf. Gheorghe.

Latifundiarul din Pipera are încredere în calitățile lui Marius Ștefănescu și a dezvăluit că i-a setat o clauză de reziliere de 10 milioane de euro.

”L-am luat pe Ștefănescu, care nu e mai talentat, dar e mai eficient decât Coman. Ștefănescu ne va califica în Champions League.

Spuneau unii domne, cu cine concurează? Nu concurează, mă, cu nimeni. Ștefănescu va fi titular de drept nu va concura cu nimeni. (n.r. – O să ajungă și la echipa națională de la FCSB) Păi îl ia imediat acum.

I-am pus 10.000.000 de euro. O să plătească clauza. 10.000.000 i-am pus clauza de reziliere. După un an de zile o să o plătească și pentru ăsta”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik. 

  • Marius Ștefănescu va purta numărul 15 la FCSB.
  • 1,7 milioane de euro este cota fotbalistului de 25 de ani.

Se pare că Gigi Becali a schimbat strategia clauzelor de transfer. Dacă în trecut le punea nou-veniților clauze de 100 de milioane de euro, acum latifundiarul din Pipera este mult mai cumpătat.

Mutarea de la Sepsi la FCSB a generat deja numeroase comentarii, mai ales că în urmă cu două luni, Laszlo Dioszegi (52 de ani), patronul echipei covăsnene, vorbea despre onoare și principii, promițând că jucătorul va pleca oriunde de la Sepsi, dar nu la FCSB.

Acum, Dioszegi a intervenit telefonic la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport, și a explicat cum a fost, într-un fel sau altul, constrâns de Ștefănescu să îi permită transferul.

”Acum un lucru e sigur – dacă un jucător vrea să plece, poate pleca prin orice mijloace. Noi degeaba avem contract, jucătorul tot poate.

Am stat mult și ne-am gândit. Ne-a implorat Bernd Storck să-l lăsăm să plece, că nu mai e cu capul aici.

Mi-au zis că știu că mi-am dat cuvântul, dar că jucătorul e un tânăr care a cochetat cu naționala României.

Că e vorba de viața lui și că nu sunt un Dumnezeu să nu-l las la FCSB. Ștefănescu mi-a zis că mai bine renunță la fotbal decât să joace tot la noi”, a declarat Dioszegi, la Digi Sport.

Lasă un comentariu