Marius Ștefănescu la FCSB. Gigi Becali a confirmat

Marius Ștefănescu (25 de ani) s-a despărțit de Sepsi Sfântu Gheorghe și va merge la FCSB.

Deși Laszlo Dioszegi a declarat în repetate rânduri că nu îl va lăsa pe Ștefănescu la FCSB nici pentru 10 milioane de euro, patronul covăsnenilor s-a răzgândit.

Gigi Becali, patronul FCSB, a confirmat că s-a înțeles atât cu Sepsi, cât și cu Marius Ștefănescu, iar fotbalistul va face vizita medicală mâine, 13 iunie. Becali a încercat de mai multe ori să îl transfere pe Ștefănescu, dar a fost refuzat de fiecare dată de echipa covăsneană.

”Mâine face vizita medicală. Am terminat actele. Mâine dimineață vine la vizita medicală. Eu am vorbit cu Laszlo Dioszegi”, a spus Gigi Becali la Digi Sport Special.

  • 1,6 milioane de euro este cota de piață a lui Marius Ștefănescu, potrivit transfermarkt.com. 
  • 14 goluri și 8 pase decisive a reușit atacantul lateral în sezonul 2023/2024. 
  • Marius Ștefănescu mai are contract până în vara lui 2026 cu Sepsi.

Ce spunea recent Laszlo Diosezgi: ”Eu nu vreau să îl dau la FCSB pentru nimic în lume”

”Nu am mai discutat cu ei (n.r. cu Gigi Becali și Dan Șucu), dar eu vreau să îl dau în străinătate. După toate discuțiile care au fost, la FCSB în niciun caz. Asta 100% sigur.

Eu nu vreau să îl dau la FCSB pentru nimic în lume, pentru că onoarea noastră nu se poate cumpăra cu niciun ban. Indiferent de sumă, chiar și 5-10 milioane.

Ideea clubului nostru este, de la început, să fim transparenți, cinstiți și corecți. Corectitudinea nu se cumpără cu nimic, poate să dea și 100 de milioane de euro”.

Lasă un comentariu