Marius Șumudică, analiză dură după primul eșec al Rapidului, în campionat: „O echipă lentă, unii jucători sunt supraponderali”

FC Voluntari a învins-o pe Rapid cu scorul de 2-1, pe teren propriu, în ultima partidă din etapa a patra a Superligii.

Ilfovenii au deschis scorul după 11 secunde, prin Doru Andrei, după o greșeală a lui Horaţiu Moldovan. Rapid a reuşit egalarea prin croatul Marko Dugandzic (13), dar defensiva giuleşteană a mai comis o eroare, în minutul 37, când mingea centrată de Radu Boboc a fost trimisă în proprie poartă de Christopher Braun (autogol), după o ieşire nereuşită a portarului.

Marius Șumudică, necruțător după primul eșec al Rapidului

„Joc modest al Rapidului, cum au început campionatul. Nu mă așteptam, sincer. Practic, în ultimele jocuri nu și-au creat situații de a marca, atât cu Botoșani, cât și cu Voluntari. Cu doi antrenori care conduc echipele fără licență, nu pot să dea indicații!

Rapidul bate pasul pe loc! Pierde puncte cu echipe de mijlocul clasamentului, puncte care vor conta în viitor. Cred că ce am făcut pentru Rapid, ca jucător și ca antrenor, îmi dă dreptul de a vorbi.

Ieri, m-a surprins Rapidul, abordarea acestui joc. Mi s-a părut o echipă lentă, unii jucători sunt supraponderali, din ce am văzut. O echipă care, pe atac pozițional, a avut mari probleme în jumătatea adversarului.

Rapid face 600 și ceva de pase, îi ajunge pe City, dar 300 de pase au fost între fundașii centrali. Dacă joci numai de la un fundaș la altul, înseamnă că nu găsești soluții ca să avansezi„, a spus tehnicianul, la Digi Sport. 

Lasă un comentariu