Marius Șumudică, atac la fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali

Marius Șumudică i-a criticat pe fotbaliștii favoriți ai lui Gigi Becali și nu a scăpat de atacul tehnicianului nici jucătorul dorit de Porto.

FCSB a terminat la egalitate meciul împotriva Rapidului, scor 2-2, ratând astfel șansa de a deveni oficial campioana Superligii chiar din această etapă. La acest meci, în tribune au fost prezenți scouteri din Portugalia și Spania, care au urmărit câțiva jucători ai echipei roș-albastre. Cu toate acestea, acești jucători nu au reușit să impresioneze pe teren și au fost criticați de Marius Șumudică.

La finalul meciului FCSB – Rapid, Marius Șumudică a vorbit despre desfășurarea partidei și nu i-a iertat deloc pe favoriții lui Becali. Tehnicianul i-a criticat dur pe Adrian Șut și Mihai Lixandru pentru prestația de pe Arena Națională.

„Rapidul are foarte mare inteligență, împinge foarte mult liniile, joacă un 4-1-4-1, blochează foarte bine mijlocul terenului, unde Lixandru și Șut nu au făcut o partidă grozavă.

Să mă ierte Dumnezeu, dacă FCSB, campioana țării, încearcă să iasă din presiune, din prima linie de presiune a presingului, cu cei doi, o să aibă mari probleme. Cum a dat de o echipă agresivă, o echipă care știe să facă această presiune în treimea adversă, a avut probleme. Șut, pus sub presiune, aduceți-vă aminte, greșește”, a spus Marius Șumudică, potrivit Fanatik.

Marius Șumudică consideră că Șut și Lixandru nu sunt jucători cu care FCSB să creeze superioritate pe atac pozițional și nici atunci când adversarii fac presing avansat în jumătatea de teren a roș-albaștrilor.

„Clar, FCSB are mari probleme pe atac pozițional. Nu poate să construiască, pentru că nu are jucători care să-ți facă superioritate și să-ți construiască jocul. În momentul în care o echipă le-a făcut presing, nu are această calitate.

Nici în zonă centrală cu Lixandru, care a fost din alt film, foarte ușor a recuperat Rapidul mingea din treimea lor. Au jucat direct pe vârf, după care au avut soluții, pentru că Rapidul are jucători de viteză în față”, a mai adăugat Șumudică.

Gigi Becali a vrut să îl scoată de pe teren din minutul 25 pe Adrian Șut

De-a lungul sezonului, Adrian Șut s-a remarcat prin prestații incredibile în meciuri cheie pentru FCSB, dar în partida cu Rapid a greșit decisiv la primul gol și a avut o evoluție ștearsă. Patronul FCSB a dezvăluit că a vrut să îl scoată pe Adrian Șut de pe teren, încă din primele 25 de minute, dar ține prea mult la tânărul jucător care era urmărit din tribună de scouterii celor de la FC Porto, care au venit alături de impresarul Florin Vulturar.

Lasă un comentariu