Marius Șumudică, făcut praf de Cornel Dinu: „Ce face Șușodică ăsta e o cerșeală. Dacă îi vezi CV-ul, te sperii”

Cornel Dinu (75 de ani), legenda lui Dinamo, a lansat un atac dur la adresa lui Marius Șumudică, antrenor liber de contract, analist TV în prezent.

Rugat să comenteze prestația celor de la FCSB din meciul cu Nordsjaelland, Cornel Dinu a ținut mai întâi un discurs amplu despre Marius Șumudică. Antrenorul analiza la acel moment partida vicecampioanei României din Conference League, la Digisport.

Cornel Dinu, atac la adresa lui Marius Șumudică

Dinu a criticat în termeni duri comportamentul lui Șumudică din ultima vreme, considerând că tehnicianul „a cerșit” postul de antrenor de la Rapid după ce Adrian Mutu a decis să plece la Neftchi Baku.

„Mă uit la antrenorul care se oferă peste tot, care vorbește despre fotbal. ‘Șușodică’ ăsta, cum îl cheamă? Un băiat foarte reușit. N-are cum să-ți placă de Șumudică. Ce face în ultimul timp este o cerșeală de post de antrenor. Dacă îi vezi CV-ul, te sperii, dar este expert, pentru că noi promovăm în România, în toate domeniile, fel de fel de personaje care nu sunt un exemplu pozitiv nici prin ceea ce știu, nici prin ceea ce fac.

Au niște surle din care creează senzație, un anumit interes nefast care nu reprezintă o formă de educație, de la comportament până la fotbal. El face parte din această categorie. El nu a avut niciun rezultat, decât campionatul câștigat la Astra, cu conducători și cu grătarele, dar nu prin capacitatea lui.

Numai la noi în țară și poate prin Bulgaria mai sunt prezentate ca purtători de mesaje niște persoane care sunt nefaste și nu aduc nimic bine educațional pentru domeniile respective. Dar sunt zgomotoase, creează senzație, rating, să ia banul la populație, dar educațional suntem la pământ”, a spus Cornel Dinu, la GSP Live.

Marius Șumudică, necruțător cu FCSB după meciul cu Nordsjaelland

Marius Șumudică a criticat prestația celor de la FCSB, spunând că este inadmisibil ca echipa lui Charalambous și Pintilii să nu expedieze niciun șut pe poartă contra unei echipe aflată în inferioritate numerică.

„Nu este posibil să joci 30 de minute și să nu ai șut pe poartă. Este inadmisibil. Azi, cu suporterii, cu stadionul plin, să nu ajungi să dai o ocazie de gol. Foarte inteligent antrenorul lor. Mută în 5-3-1, aglomerează cu trei mijlocași centrali care au calitate. Au văzut că suntem periculoși în părțile laterale unde fundașii laterali urcau foarte bine cu centrări. Dar noi centram pentru cine? Ce talie? Nu avem talie! Nu avem absolut nimic.

Calitatea lor este net superioară și este un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, șansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici. 

Lor li s-au accidentat trei jucători, au rămas și cu unul în minus și tot nu s-a văzut diferența. În momentul în care vor intra toți și vor juca 11 contra 11, acasă, cu siguranță ne va fi foarte greu. Cred că plecăm clar cu șansa a doua„, a spus Șumudică, la Digisport.

Lasă un comentariu