Marius Șumudică îl face praf pe Elias Charalambous: „Trezește-te, băi, tată! Ți-au căzut pleoapele”

La conferința de presă de după meci, Elias Charalambous a fost întrebat despre schimbări și a răbufnit, evidențiind faptul că mereu e întrebat despre înlocuirile din timpul partidelor.

Marius Șumudică îl face praf pe Elias Charalambous: „Trezește-te, băi, tată! Ți-au căzut pleoapele”

Marius Șumudică a remarcat faptul că starea lui Elias Charalambous s-a schimbat și a avut o reacție acidă la adresa tehnicianului de la FCSB, remarcând că ar trebui să fie mai calm.

„Elias, trezește-te băi, tată, că ești cam recalcitrant. Mi s-a părut cam agresiv, i-au căzut pleoapele când a fost întrebat de schimbări. Să fie mai calm, că așa îi stă bine”, a spus Marius Șumudică la televiziunea DigiSport.

FCSB – Nordsjaelland a fost în direct pe Pro TV & VOYO

Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc în Danemarca, joi, 17 august, de la ora 19:30. Manșa tur dinre cele două cluburi s-a desfășurat pe stadionul „Steaua” din Ghencea.

Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, FCSB se va duela cu învingătoarea din duelul Sabah Baku – Partizan Belgrad. În manșa tur, azerii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

Sabah Baku, vicecampioana din Azerbaidjan, s-a impus grație dublei fundașului bosniac Bojan Letic. Apărătorul stânga a marcat în minutul 70, respectiv 74, iar azerii au ratat un penalty în minutul 69 prin Isayev.

Lasă un comentariu