Marius Șumudică, necruțător cu FCSB: „Este inadmisibil! Noi nu avem nimic, Nordsjaelland e net superioară”

FCSB și Nordsjaelland au remizat, scor 0-0, în prima manșă din turul 3 preliminar Conference League.

FCSB a jucat din minutul 59 cu un om în plus, după ce de la Nordsjaelland a fost eliminat Nagalo, pentru cumul de cartonașe galbene. Totuși, vicecampioana României nu a reușit să expedieze niciun șut pe poartă, iar danezii au lovit transversala în prelungiri.

Marius Șumudică, necruțător cu FCSB după meciul cu Nordsjaelland

Marius Șumudică a criticat prestația celor de la FCSB, spunând că este inadmisibil ca echipa lui Charalambous și Pintilii să nu expedieze niciun șut pe poartă contra unei echipe aflată în inferioritate numerică.

„Nu este posibil să joci 30 de minute și să nu ai șut pe poartă. Este inadmisibil. Azi, cu suporterii, cu stadionul plin, să nu ajungi să dai o ocazie de gol. Foarte inteligent antrenorul lor. Mută în 5-3-1, aglomerează cu trei mijlocași centrali care au calitate. Au văzut că suntem periculoși în părțile laterale unde fundașii laterali urcau foarte bine cu centrări. Dar noi centram pentru cine? Ce talie? Nu avem talie! Nu avem absolut nimic.

Calitatea lor este net superioară și este un rezultat pozitiv. Din punctul meu de vedere, șansele FCSB-ului de a se califica sunt foarte mici. 

Lor li s-au accidentat trei jucători, au rămas și cu unul în minus și tot nu s-a văzut diferența. În momentul în care vor intra toți și vor juca 11 contra 11, acasă, cu siguranță ne va fi foarte greu. Cred că plecăm clar cu șansa a doua”, a spus Șumudică, la Digisport.

Returul dintre Nordsjaelland și FCSB va avea loc în Danemarca, joi, 17 august, de la ora 19:30.

Dacă va trece de danezii de la Nordsjaelland, FCSB se va duela cu învingătoarea din duelul Sabah Baku – Partizan Belgrad. În manșa tur, azerii s-au impus cu 2-0 pe teren propriu.

Sabah Baku, vicecampioana din Azerbaidjan, s-a impus grație dublei fundașului bosniac Bojan Letic. Apărătorul stânga a marcat în minutul 70, respectiv 74, iar azerii au ratat un penalty în minutul 69 prin Isayev.

Lasă un comentariu