Meci dificil pentru FCSB. Doi jucători au probleme medicale, iar Coman e suspendat

FCSB a revenit duminică în țară după un cantonament de două săptămâni în Antalya, iar mâine, luni, 22 ianuarie 2024, va disputa primul meci oficial contra celor de la UTA.

FCSB, fără Coman cu UTA

De la aeroport, roș-albaștrii s-au dus direct în cantonamentul de la baza Berceni, iar atmosfera din cadrul lotului este una foarte bună. Elias Charalambous (43 de ani) și Mihai Pintilii (39 de ani) au tot lotul la dispoziție, cu două excepții: Vlad Chiricheș (34 de ani) și Denis Haruț (24 de ani).

Vestea bună pentru oficialii bucureștenilor este că Alexandru Băluță (29 de ani) și-a revenit complet și va putea fi utilizat chiar din întâlnirea cu arădenii.

În afara celor doi accidentați, stafful tehnic nu se poate baza pentru primul meci oficial al anului pe Florinel Coman (25 de ani), care este suspendat. De asemenea, ghanezul Nana Antwi (23 de ani), noul fundaș dreapta, nu va face parte din lot pentru că abia a ajuns de câteva zile la București și abia azi și-a cunoscut colegii. Nu în ultimul rând, Dorin Rotariu a fost exclus din lot și nu mai intră deloc în calcule, cel puțin în acest moment.

  • Cum ar putea arăta FCSB cu UTA: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Dawa, Radunovic – Baba Alhasan, Șut, Olaru – Luis Phelipe, Băluță, Octavian Popescu.

Afacerea de milioane de euro pregătită de Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali (65 de ani) a dat mai multe lovituri financiare, de-a lungul anilor, odată cu vânzarea fotbaliștilor săi în străinătate.

Acest lucru se poate întâmpla și în cazul lui Siyabonga Ngezana, fotbalist de pe urma căruia Gigi Becali vrea să obțină un profit important. Concret, fundașul sud-african a fost adus la FCSB în vara anului 2023, pentru 600.000 de euro, iar în prima parte a acestui sezon a impresionat prin evoluțiile sale.

Astfel, Ngezana a ajuns să intre pe radarul echipelor din străinătate, iar Lorient l-a trecut pe lista de transferuri. Francezii ar fi oferit 5 milioane de euro, sumă care a fost refuzată de Gigi Becali, asta deoarece afaceristul din Pipera își dorește 7 milioane de euro.

Lorient este așteptată să vină cu o ofertă mai bună în perioada următoare, însă decizia finală îi va aparține lui Gigi Becali. Patronul FCSB-ului va face oricum un profit important de pe urma unei vânzări a lui Ngezana, dacă ar fi să ne raportăm la câți bani a scos afaceristul din buzunar în momentul aducerii sud-africanului de la Kaizer Chiefs.

Lorient insistă pentru transferul lui Siyabonga Ngezana

Lorient a intrat în cursa pentru transferul lui Siyabonga Ngezana și chiar a oferit 5 milioane de euro în schimbul fotbalistului, însă suma nu a fost una pe placul lui Gigi Becali, care a refuzat-o.

Cu toate acestea, formația din Ligue 1 nu renunță și este gata să revină cu o nouă ofertă, care de această dată să fie acceptată de către FCSB, anunță Sinethemba Makonco, un jurnalist de la publicația sud-africană Idiskitimes.

Potrivit sud-africanilor, Kaizer Chiefs a păstrat un procent de 10% dintr-un viitor transfer al lui Ngezana de la FCSB. Actualul fotbalist al roș-albaștrilor este considerat unul dintre cei mai talentați din generația sa și tocmai din acest motiv oficialii clubului au ales să pună această clauză, pentru a beneficia de o sumă de bani în momentul unei eventuale mutări. 

Lasă un comentariu