Meciuri amânate pentru FCSB, Sepsi și Farul! Anunțul făcut de LPF

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul etapei a cincea din Liga 1, una în care se vor disputa doar cinci meciuri.

Etapa a cincea, programată în intervalul 11-14 august, se dispută chiar între prima și a doua manșă din turul 3 preliminar al Conference League. Acolo, România va fi reprezentată de Farul ConstanțaFCSB și Sepsi OSK, iar LPF a anunțat că partidele celor trei echipe au fost amânate la solicitarea cluburilor, care își doresc mai mult timp de odihnă.

Meciuri amânate pentru FCSB, Sepsi și Farul

Conform înțelegerii dintre LPF și cluburi, FarulFCSB și Sepsi își asumă „disputarea jocurilor fără jucători ce vor fi convocați la loturile naționale”, la o dată ulterioară.

  • Partidele amânate sunt: FC Hermannstadt – FCSB, CFR Cluj – Sepsi și Farul Constanța – UTA Arad.

Cum arată programul etapei a cincea din Liga 1

Vineri, 11 august

  • Ora 20.30 FCU Craiova 1948 – FC Voluntari

Sâmbătă, 12 august

  • Ora 18.30 Oțelul Galați – Universitatea Cluj
  • Ora 21.30 Politehnica Iași – Universitatea Craiova

Duminică, 13 august

  • Ora 21.30 FC Rapid 1923 – Petrolul Ploiești

Luni, 14 august

  • Ora 20.30 Dinamo București – FC Botoșani

Comunicatul LPF

„Având în vedere:

– rezultatele înregistrate la data de 03.08.2023, în turul al 2-lea al Conference League, de către cele trei cluburi membre ale Ligii Profesioniste de Fotbal (FCV Farul Constanța, FC FCSB și ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe), la solicitarea cluburilor

– solicitarea comună a cluburilor membre LPF din data de 04.08.2023, de reprogramare a jocurilor contând pentru etapa a 5-a a Superligii, în datele de 12 și 13 august și asumarea disputării jocurilor fără jucători ce vor fi convocați la loturile naționale

– dorința Ligii Profesioniste de Fotbal de a sprijini cu tot ce este posibil parcursul cluburilor membre spre calificarea în grupele UEFA Europa Conference League

– discuțiile purtate de reprezentanții LPF cu reprezentanții partenerilor de drepturi media,

se decide reprogramarea partidelor contând pentru etapa a 5-a Superliga: FC Hermannstadt – FCSB, CFR 1907 Cluj – Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Farul Constanța – UTA Arad, la date ce vor fi ulterior comunicate. 

Felicităm cele trei cluburi pentru performanța înregistrată până acum în competiția europeană și vă asigurăm de întregul nostru sprijin pentru calificarea în grupele UEFA Europa Conference League”, a transmis LPF.

Lasă un comentariu