Meme Stoica e sigur de această plecare: ,,O să plece,,

Formația dirijată de Elias Charalambous se află în vârful clasamentului cu 50 de puncte înregistrate până în clipa de față în Superliga României.

FCSB s-a distanțat la 11 puncte de ocupanta locului secund, CFR Cluj (39 de puncte). 15 victorii, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri au înregistrat roș-albaștrii după 23 de etape desfășurate în campionat.

MM Stoica dezvăluie: ”O să plece de la FCSB”

Pe lista de transferuri se află încă de când a început această perioadă de mercato din iarnă Andrea Compagno, italianul venit la FCSB la finalul lui august 2022 pentru 1.5 milioane de euro de la FCU Craiova.

Mihai Stoica, managerul general FCSB, a vorbit despre situația în care se află atacantul și a precizat faptul că Andrea Compagno se pregătește de plecare și că există variante pentru fotbalist.

”Cred că o să plece, că sunt variante. Sunt trei variante, Andrea alege. Momentan nu s-a înţeles. Cu noi mai are contract”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

De când a ajuns la FCSB, Andrea Compagno a bifat 55 de apariții, a reușit să marcheze 20 de goluri și să înregistreze nu mai puțin de 3500 de minute petrecute în echipamentul roș-albaștrilor.

În primul eșalon al României, Andrea Compagno a mai evoluat pentru FCU Craiova, clubul patronat de Adrian Mititelu, care ocupă în clipa de față locul 11 în Superliga României.

FCSB, în fereastra de transferuri din iarnă

Veniri – Nana Antwi (FC Urartu / 50.000 de euro), Baba Alhassan (FC Hermannstadt / 700.000 de euro), Luis Phelipe (Poli Iași / 200.000 de euro)

Reveniri după împrumuturi – Mario Geană (Unirea Dej), Ovidiu Perianu (FCU Cluj)

Plecări – Damjan Djokovic (Rapid / contract reziliat), Cristian Ganea (FCV Farul / contract reziliat), Mario Geană (SCM Zalău / împrumutat), Ovidiu Perianu (FC Buzău / împrumutat), George Gogescu (Chiajna / împrumutat)

Jucători puși pe lista de transferuri – Dorin Rotariu, Andrea Compagno, Eduard Rădăslăvescu 

Lasă un comentariu