„Merg să pun 5 mii de euro că ia titlul!”. Ce favorită surpriză are Mitică Dragomir în Superliga!

Mitică Dragomir are o favorită surpriză în Superliga, fiind dispus să parieze chiar și 5 mii de euro că predicția lui se va adeveri.

„Merg să pun 5 mii de euro că ia titlul!”. Rapid, favorita surpriză a lui Mitică Dragomir în Superliga!

Mitică Dragomir este convins că Rapid va câștiga titlul în Superliga la finalul acestui sezon, astfel că este dispus să parieze nu mai puțin de 5 mii de euro pe acest deznodământ.

„Oracolul din Bălcești” nu mai este acum implicat în fotbal, astfel că regulamentele nu îl mai țin „legat”, și poate paria în voie. Evenimentul pe care acesta are de gând să îl aleagă din oferta caselor de pariuri este „Câștigătoarea sezonului 2022-2023 în Superliga”, iar opțiunea sa poate părea cel puțin surprinzătoare.

Formația de lângă Podul Grant a început slab această stagiune, fiind abia a opta în clasament după primele patru etape disputate, cu un total de numai 5 puncte. Cu toate acestea, fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal este dispus să parieze 5 mii de euro că Rapid se va încorona campioană în vara anului viitor.

O să râzi, o să mă duc să pun pe Rapid. Am să pun 5.000 de euro pe Rapid.

Vreau mai întâi să văd derby-ul Rapid – FCSB. După ăla pot să pun 2.000-3.000 de euro pe Rapid. Nu aș pune pe FCSB, că își dau cu stângul în dreptul, deși au echipă bună”, a declarat Mitică Dragomir, la Fanatik.

„Pariul” legat de Rapid pe care Mitică Dragomir l-a greșit

Mitică Dragomir a spus, în urmă cu patru luni, că Rapid greșește enorm că nu îi dă șanse reale lui Cristian Ignat. Acum, însă, jucătorul a sfârșit prin a fi împrumutat în Liga 2, la CS Mioveni.

„Cristian Ignat va juca în sezonul 2023/2024 la CS Mioveni, formație de liga secundă, antrenată de fostul mijlocaș și antrenor al Rapidului Constantin Schumacher.

În vârstă de 20 de ani, Ignat a jucat la Rapid în 7 meciuri, fără să înscrie, însă a fost un jucător de bază la echipa de tineret și la grupele de juniori. Jucătorul născut în Republica Moldova a venit la Rapid de la ACS Juniorul și a evoluat pentru naționala U20 a României.

La Mioveni, Cristi va fi coleg cu un alt jucător care a trecut pe la Rapid, Claudiu Herea”, se arată în comunicatul Rapidului.

E bătaie de joc că nu-l bagă să joace pe Cristi Ignat, se distruge un jucător de mare talent, de națională pe viitor. S-a făcut o mare greșeală desființând echipa a doua. E una dintre marile greșeli.

Una este să joci între juniori, alta la o echipă de Divizia C unde se mai bagă o talpă, ești aruncat în tribună. E altceva.

– Mitică Dragomir, în urmă cu patru luni, potrivit Fanatik

Lasă un comentariu