Merge Florin Tănase la FCSB? Tănase a ales. Ce i-a răspuns lui Gigi Becali

După ce FCSB a devenit campioana României, Gigi Becali vrea să se asigure că echipa sa va face o figură frumoasă și în competițiile europene.

Patronul roș-albaștrilor a realizat deja primele două transferuri: David Kiki (de la Farul Constanța) și Daniel Popa (de la Universitatea Cluj).

Florin Tănase: ”E o posibilitate să merg la FCSB!”
Pe lista patronului de la FCSB se află și jucători cu experiență la echipa roș-albastră, cum ar fi Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB-ului, și Denis Alibec. Dacă în cazul atacantului echipei naționale, șansele să îmbrace din nou tricoul echipei lui Gigi Becali sunt destul de mici, în ceea ce-l privește pe Tănase, acest transfer este realizabil.

Gigi Becali a declarat că Florin Tănase va reveni la FCSB dacă nu va primi o ofertă mai bună din partea unui club din străinătate.

Finanțatorul FCSB a dezvăluit recent că fotbalistul este ofertat de un club din Rusia, însă Tănase nu intenționează să meargă acolo dacă nu va primi un salariu de 100.000 de euro lunar, lucru puțin probabil. În acest context, Gigi Becali s-a arătat încrezător că Tănase va îmbrăca din nou tricoul FCSB.

Întrebat despre aceste declarații, Florin Tănase a confirmat că ar putea reveni la FCSB: ”E o posibilitate. Să vedem”, a spus el, conform GSP.

Sursa citată susține că, dacă Tănase va decide să revină la FCSB, va primi un salariu lunar uriaș, similar cu cel al lui Florinel Coman: 30.000 de euro lunar.

Lasă un comentariu