Mesajul galeriei de la CSA Steaua, în ziua în care FCSB a sărbătorit titlul în Liga 1

Echipa condusă de Elias Charalambous a câștigat titlul încă din etapa a șaptea a play-off-ului, după ce FCSB a învins-o acasă, cu scorul de 2-1, pe campioana en-titre, Farul Constanța.

Mesajul galeriei de la CSA Steaua, în ziua în care FCSB sărbătorește titlul în Liga 1, a fost plin de venin, afișând un banner la arena din Ghencea.

”Oricât de mult ați încerca, Steaua nu va dispărea”.

Conflictul dintre Clubul Sportiv al Armatei și clubul patronat de Gigi Becali datează din 2017. FCSB a pierdut trei procese până acum cu palmaresul Stelei București.

Florinel Coman a rupt tăcerea despre plecarea sa de la FCSB

”Eu n-am semnat încă. Dacă se plăteşte clauza de 5 milioane, voi pleca, 100%. Mă interesez unde merg, nu pot pleca de capul meu. E totul safe acolo, Doha e un oraş foarte frumos. Nici eu nu sunt fan, îmi place natura, dar e un oraş în care m-am gândit ca familiei să-i fie bine. 

În Arabia Saudită sunt unele oraşe nu foarte ok. Cu Alibec am vorbit şi mi-a zis să mă duc, am înţeles că antrenorul (n.r. – Galtier) mă doreşte şi a contat şi asta, că nu mă duceam să stau pe acolo.

Sunt de mulţi ani aici, e clar că vreau şi eu să schimb, să experimentez şi altceva, că nu pot rămâne toată viaţa aici şi mă gândeam de mult la momentul schimbării.

Am mai avut oferte şi nu am fost lăsat, dar acum depinde de mine. N-am fost pus în situaţia de a alege, acum depinde de mine, pot spune da sau nu. Nu mai pot acum să mă sucesc, dacă am spus ceva aşa rămâne”, a spus Florinel Coman, potrivit OrangeSport.

Lasă un comentariu