„Mi-a plăcut reacția de la gol: ‘Sunt șmecher!'”. Gigi Becali, criticat pentru păstrarea lui Malcom Edjouma pe banca de rezerve

Scos la pauză în partida cu FC Argeș, Malcom Edjouma a fost rezervă în partida pe care FCSB a câștigat-o cu Petrolul Ploiești, scor 4-1.

Intrat pe parcursul reprizei secunde, Malcom Edjouma a stabilit scorul final în meciul de pe Arena Națională, marcând al patrulea gol al FCSB-ului, din foarfecă.

Viorel Moldovan este de părere că decizia de a-l ține rezervă în confruntarea cu Petrolul Ploiești a fost una neinspirată, explicând că mijlocașul oferă siguranță echipei. 

„Edjouma i-a băgat 7 puncte în buzunar. Dar pentru Becali nu contează. Te așteptai să-l scoată. L-a mai scos. Cred că face asta ca să-l forțeze pe Octavian Popescu inter. Dar e mai multă fragilitate în linia de mijloc. 

Mie mi-a plăcut reacția lui de la gol. ‘Stai că sunt șmecher. Sunt bun. Poate să mă țină pe bancă, eu intru și îmi fac treaba’. Eu cred că Edjouma ar trebui să fie titular cu UTA. Ai nevoie de un jucător ca el în deplasare”, a declarat Viorel Moldovan, la Orange Sport.

FCSB – Petrolul Ploiești s-a încheiat 4-1
 

FCSB a învins-o pe Petrolul Ploieşti cu scorul de 4-1, pe Arena Naţional, într-un meci din etapa a 28-a a Superligii. Adrian Şut (minutul 6) a deschis scorul pentru FCSB, dar ploieştenii au egalat la scurt timp, prin fundaşul Felix Mathaus (minutul 9).

Vicecampioana a preluat conducerea în minutul 29, când Andrea Compagno a marcat din penalty, după un fault comis de Florin Borţa asupra lui Darius Olaru. Atacantul italian a realizat dubla după pauză (minutul 57), cu o lovitură de cap.

Mijlocaşul francez Malcom Edjouma a închis tabela (minutul 87), cu cel mai spectaculos gol al partidei, din foarfecă.

Lasă un comentariu