„Mi-e teamă să nu-l scoată Becali!” Un fost jucător al FCSB, îngrijorat pentru viitorul lui Chiricheș

Vlad Chiricheș (33 de ani) își caută forma și încrederea pe teren, după un început ezitant în tricoul lui FSCB.

Fundașul central n-a avut parte de cel mai bun start la vicecampioana FCSB, iar jocul său de pase a stârnit îngrijorare în cadrul echipei patronate de Gigi Becali.

Chiricheș, care s-a întors la FCSB după o absență de 10 ani în care a evoluat în ligi de top, precum Premier League și Serie A, a fost adus pentru a da un plus de siguranță defensivei roș-albaștrilor. Cu toate acestea, revenirea sa nu s-a dovedit a fi lipsită de provocări. Evoluțiile sale au fost marcate de erori.

Gardoș, îngrijorat pentru Chiricheș

„Depinde foarte mult și de încrederea pe care o va câștiga. Dacă ne aducem aminte, Chiricheș de la Steaua, ne aducem aminte de meciurile mari, nu ne aducem aminte de gave. Într-adevar a mai avut meciuri la națională în care a mai greșit, a fost criticat în multe momente.

Ținând cont de nivelul fotbalului și la faptul că a ajuns la o anumită maturitate, ar trebui să nu mai greșească, sau să nu mai greșească atât de mult. Într-adevar a fost o pasă greșită în prima repriză destul de periculoasă. Una a fost foarte periculoasă”, a spus Florin Gardoș, potrivit Fanatik.

Gardoș și Chiricheș au evoluat împreună la FCSB. Cei doi i-au adus peste 15 milioane de euro în conturi lui Becali în momentul în care au semnat cu southampton, respectiv cu Tottenham.

Internaţionalul român Vlad Chiricheş, ultima oară la Cremonese, care a retrogradat în această vară în a doua divizie de fotbal din Italia, a semnat, la finalul lunii trecute, un contract cu formaţia FCSB.

În vârstă de 33 de ani, Chiricheş a plecat de la Steaua la Tottenham Hotspur în 2013 şi a mai evoluat în aceşti zece ani petrecuţi în străinătate pentru SSC Napoli, US Sassuolo şi US Cremonese. După despărţirea de Cremonese, echipă ce a retrogradat în sezonul trecut în Serie B, divizia a doua a campionatului de fotbal al Italiei, Chiricheş a fost în vizorul altor trei echipe din Serie A, Cagliari, Hellas Verona şi Lecce, conform presei italiene.

Lasă un comentariu