Mihai Pintilii a numit cel mai mare talent de la FCSB și îl contrazice pe Dumitru Dragomir

FCSB conduce autoritar în clasamentul Superligii, reușind pentru prima oară în ultimii ani să demonstreze că are și echipă nu numai jucători.

În ultimele sezoane, FCSB a fost adesea privită ca echipa cu cei mai talentați jucători din campionatul României, însă până în această ediție de campionat, „roș-albaștrii” au avut dificultăți în a-și menține prestigiul, pierzând campionatul pe ultima sută de metri.

Cu toate acestea, în acest sezon, FCSB a reușit să facă ceea ce nu a reușit în trecut. Sub îndrumarea lui Pintilii și Charalambous, echipa a devenit una solidă. Deși performanțele colective au fost remarcabile, unele aspecte individuale au suferit, cum ar fi cazul lui Tavi Popescu, jucătorul despre care Gigi Becali visa să obțină 50 de milioane de euro, dar care a avut evoluții sub așteptări în această ediție a Superligii.

Cu toate acestea, Mihai Pintilii, adjunctul lui Elias Charalambous la FCSB, consideră că „Tavi” rămâne unul dintre cei mai talentați tineri jucători de la FCSB, în ciuda prestațiilor sale șterse din acest sezon.

„Eu cred mult în Tavi Popescu. Am multe discuții cu el. Vorbim și înainte de antrenamente și după… vine el la mine: ‘Pinti, vreau să vorbesc cu tine’. Eu sunt deschis cu oricare.

Sunt mulți. Mai sunt copii tineri talentați la FCSB, dar el mi se pare că are ceva deosebit. Te încântă. Când are chef, e greu să îi iei mingea”, a spus Mihai Pintilii la emisiunea Poveștile SPORT.RO, moderată de jurnalistul Andru Nenciu.

Pintilii îl contrazice pe Dumitru Dragomir

Întrebat dacă sunt adevărate declarațiile lui Dumitru Dragomir care a susținut că antrenorii l-au „distrus” pe Tavi Popescu, deoarece i-au schimbat des poziția pe teren, Pintilii a punctat:

„Exclus. Atâta timp cât ai ceva deosebit, poți să te adaptezi oriunde. Mi se pare că nu are nicio legătură. La ei, la ce calități au, pot să se adapteze la orice poziție și să joace oriunde, pe orice post din față. Coman a jucat și el și în stânga, și în dreapta, și atacant. Sunt perioade. Perioade în care oscilezi. Depinde numai de tine. Creierul. Ești puternic aici… (n.r. – arată spre cap)”, a mai spus Mihai Pintilii.

Cotat la trei milioane de euro de site-urile de specialitate, Tavi Popescu a evoluat în 34 de meciuri pentru FCSB în acest sezon, reușind să marcheze trei goluri și să ofere trei pase decisive.

 

Lasă un comentariu