Mihai Pintilii, noul antrenor de la FCSB! Când se va oficializa totul

Mihai Pintilii va putea fi, în curând antrenor în mod oficial la FCSB.

Mihai Pintilii, noul antrenor de la FCSB! Când se va oficializa totul

FCSB este antrenată, de fapt, de Mihai Pintilii, însă acesta nu are nicio calificare în acest sens în acest moment. Fostul fotbalist nu doar cîă nu deține licența Pro, impusă de regulamente în Superliga, însă nu are nici carnet de antrenor, astfel că în acte figurează drept delegat.

Situația urmează să se schimbe, însă, la începutul anului viitor. Directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, Mihai Stoichiță, a anunțat că în luna ianuarie sau februarie Mihai Pintilii va putea ocupa, oficial, funcția de antrenor secund.

„În ianuarie va avea carnet de antrenor sau în februarie, când se termină modulul. Va primi acest carnet de antrenor, în baza căruia poți să fii angajat la club și la Federație. La Federație nu ți se înregistrează contractul dacă nu ai carnetul de antrenor. Pintilii va deveni antrenor secund cu acte în regulă. Promovat nu poate să fie, pentru că nu are licența Pro, aia o obține în doi ani. Dar, nu va mai fi delegat al clubului, ci antrenor secund.

Va avea contract oficial de antrenor, cum e acum Poenaru antrenor secund la Voluntari și când nu mai poate Dună să dea indicații, vine și el și spune câte ceva către jucători. Când te duci în Moldova să iei licența, moldovenii îți dau un carnet de antrenor, dar în România nu e valabil. Pentru că în Moldova faci 160 de ore, iar în România te obligă să faci 1064 de ore ori la facultate, ori la CNFPA (n.r. Centrul Naţional de Formare şi Perfecţionare a Antrenorilor)”, a declarat Mihai Stoichiță, potrivit Fanatik.

De ce nu renunță Gigi Becali la Mihai Pintilii și Elias Charalambous: „O caterincă totală”

Gigi Becali se bazează în acest sezon la FCSB pe cuplul format din Mihai Pintilii și Elias Charalambous, cel de-al doilea având un rol esențial deoarece deține licența Pro.

Fostul conducător de club Dinu Gheorghe este de părere că cei doi vor rămâne la conducerea echipei, cu toate că, recent, finanțatorul s-a declarat nemulțumit de modul în care decurg antrenamentele.

„(n.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii și Elias Charalambous) Probabil că vor rămâne în continuare, domnului Becali îi este la îndemână să lucreze cu ei. (n.r. Nu este mulțumit de cum este pregătită echipa) Depinde ce i se spune, cine e acolo și îi mai spune câte ceva.

Am văzut acum că îl sună Tănase în pauza meciurilor: Ferguson, ce schimbare ai făcut!
E o caterincă totală. Nu cred că cei doi vor fi schimbați, pentru că dacă vrea domnul Becali așa, vor mai pune 30 de minute (n.r. la antrenament). Îl vor pune pe Mache să cronometreze. Dacă asta e dorința lui, o vor respecta”, a declarat Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Lasă un comentariu