Mihai Rotaru începe războiul: ”Baiaram va fi întotdeauna cu două clase peste Tavi Popescu!”

Universitatea Craiova a remizat cu Farul Constanța, scor 3-3, în etapa a noua din Superliga României.

Recent, Sorin Cârțu a sugerat că Ștefan Baiaram este mai preocupat de aspectele vieții sale extrasportive decât de evitarea accidentărilor, iar Mihai Rotaru a subliniat că Baiaram se clasează întotdeauna mai sus decât Tavi Popescu datorită vieții sale personale exemplare. Rotaru a ironizat și modul în care Octavian Popescu a sărbătorit titlul câștigat de FCSB la Ateneu.

Nu a spus acest lucru, a spus că Baiaram este un jucător care are o viață extrasportivă exemplară. El s-a referit la femei, într-adevăr, Bairam e un tip frumușel, porecla lui a fost Jador, dar Baiaram nu mai are această problemă de ceva timp, adică nu problema femeilor, că nu și-a schimbat orientarea.

Dacă mă întrebați pe mine despre un jucător U21 care poate fi exemplu de probitate morală și profesională, este Baiaram. De asta Baiaram este cu două clase peste Octavian Popescu, pentru că e un tip care se axează pe forma sportivă, pregătire, tenacitate, ambiție.

De asta va fi întotdeauna peste Tavi Popescu. De asta Tavi Popescu merge la Ateneu, iar Baiaram vine mai târziu. El își vede de viața lui, Baiaram e un tip extraordinar”, a spus Mihai Rotaru la Digi Sport.

Ce a spus Sorin Cârțu despre Ștefan Baiaram

Îmi pare rău că s-a accidentat Baiaram. Acolo aş fi comentat mult mai mult dacă era sau nu în lotul ăsta mărit de 26 de jucători. Era într-o formă bună. Era puţin pe imagine, era acasă.

Vorbea cu cineva şi am intervenit. Să nu invoce niciodată că a avut ghinion. Nu, este o vină personală pentru ceea ce i s-a întâmplat. De anul trecut, când s-a jucat finala aia de juniori

S-a accidentat după 10 minute şi de atunci are “n” accidentări musculare. Iar accidentările musculare sunt numai ale jucătorului. Nu trebuie să invoci nici antrenorul, nici preparatorii.

El nu este un jucător care să spui că pierde nopţi sau că bea. Nu este un băutor, e un băiat frumuşel, cred că face alte… Nu îl înţeleg, a pierdut două mari şanse. S-a accidentat înainte de turneul final european de tineret”, a spus Sorin Cârțu.

Lasă un comentariu