Mihai Rotaru nu concepe ca echipa sa să mai facă un pas greșit în Superliga: „Trebuie să murim pe teren!”

Mihai Rotaru a dezvăluit că se așteaptă ca echipa sa să arate cu FCSB mult mai bine decât a făcut-o în primul meci oficial al anului, cu Farul Constanța, scor 1-2.

Patronul oltenilor cere determinare totală din partea jucătorilor pregătiți de Ivailo Petev.

„Noi am făcut o analiză acuma, ce facem. Și avem un plan pentru ceea ce va urma pe termen scurt. Pentru că acuma noi avem meciul cu FCSB. Trebuie să murim pe teren la acest meci, adică trebuie să câștigăm.

Trebuie să arătăm de ce foarte mulți consideră că avem cel mai bun lot din România. De ce nu arătăm în teren acest lucru? Ăsta este proiectul nostru pe termen foarte scurt. 

Petev nu îmi transmite mie că vrea să bage jucătorii, că asta ar însemna că nu poate să îi bage. Nu! A spus că avem nevoie de jucători care să aibă foame. Noi toți suntem de acord cu asta”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Fanatik.

Universitatea Craiova primește vizita FCSB-ului, duminică, de la ora 20:00, pe stadionul „Ion Oblemenco”, în etapa cu numărul 23 din Superliga.

Înainte de confruntarea de pe stadionul „Ion Oblemenco”, FCSB ocupă primul loc în clasamentul Superligii, având opt puncte avans față de a doua clasată (Rapid). De partea cealaltă, Universitatea Craiova se află pe cinci, cu 34 de puncte.

Lasă un comentariu