Mihai Stoica a anunțat numele primului jucător care poate semna cu FCSB: „Au început negocierile”.

După o pauză de nouă ani, FCSB a cucerit titlul de campioană în Superliga României, iar Gigi Becali se gândește la sezonul viitor, când vrea să ducă echipa în grupele UEFA Champions League.

FCSB își propune să își mențină fundașul lateral, Risto Radunovic, al cărui contract expiră în iarnă. Gigi Becali a afirmat că își dorește să îl păstreze pe jucător și că nu îl va lăsa să plece liber de contract. Negocierile pentru prelungirea contractului au început, conform declarației lui Mihai Stoica.

„Au început negocierile cu agentul lui. Acum suntem la distanţă destul de mare, sper să ne apropiem, dar să fie din ambele direcţii. Nu sunt nici optimist, nici pesimist. Ştiu că e jucătorul nostru până în decembrie, iar în vară nu va pleca, asta garantez, chiar dacă nu semnează prelungirea. Despre planul B nu pot discuta”, a spus oficialul FCSB, potrivit Orange Sport.

Gigi Becali: ”I-am dat telefon lui Meme să-i prelungim contractul lui Ovidiu Popescu!”

Imediat după meci, Gigi Becali a vorbit despre modificările care vor avea loc în lotul roș-albaștrilor în această vară.

Patronul noii campioane a României a transmis că, la pauza meciului cu Farul, l-a sunat direct pe Mihai Stoica și a ordonat ca și contractul lui Ovidiu Popescu să fie prelungit.

”Antwi de ce să nu-l ținem? Stai să vedem, nici nu l-am văzut, nu? Nu l-am văzut pe Antwi pentru că a fost Crețu foarte bun. Crețu normal că rămâne, cum să nu rămână?

La pauză i-am dat telefon lui Meme și i-am spus să-i prelungim contractul lui Ovidiu Popescu, e cel mai bun fundaș stânga din România. N-a jucat niciodată așa, deși a avut o perioadă de pauză”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

 

Lasă un comentariu