Mihai Stoica, anunț despre Ghencea: „S-a terminat cea mai importantă rundă de negocieri. Sper ca mâine să se semneze”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a oferit noi detalii despre posibilitatea ca vicecampioana să dispute pe Stadionul Steaua derby-ul cu Dinamo, de sâmbătă.

Valeriu Argăseală, președintele celor de la FCSB, a participat astăzi la negocieri cu reprezentanții CSA Steaua. Runda de astăzi s-a încheiat, iar Mihai Stoica pare din nou încrezător că derby-ul cu Dinamo se va juca în Ghencea.

Mihai Stoica, anunț despre Ghencea: „S-a terminat cea mai importantă rundă de negocieri. Sper ca mâine să se semneze”

În urma negocierilor de azi, cele două părți ar fi ajuns la un acord pentru renunțarea la clauza care o obliga pe FCSB să achite un milion de euro dacă gazonul va fi distrus.

Mihai Stoica a fost destul de rezervat în declarații, însă speră ca marți să fie semnat contractul pentru ca FCSB să poată juca în Ghencea derby-ul de sâmbătă.

„S-a terminat cea mai importantă rundă de negocieri și sunt speranțe ca mâine să se semneze. Pentru asta, trebuie ca la forma finală să se mai făcă mici modificări.

Mie nu mi se pare nimic relevant, din moment ce nu s-a semnat nimic. Nici nu aș vrea să intru în detalii. N-aș vrea să risc să spun ceva care după să fie folosit, să se spună despre confidențialitate…

Sper ca mâine să fie totul în regulă și să se semneze.

Păream pesimist pentru că se cerea ceva care nu se putea asigura. La chestia aia s-a renunțat, dar nu vreau să discut prea mult. Nu vreau să risc și să se credă că din cauza mea…

A fost contract până acum cu FRF. Trebuia luat contractul, pus pe masă, schimbat FRF cu SC FC FCSB SA. Dar mă rog, așa le văd eu”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Dacă nu se va ajunge la un acord între FCSB și CSA Steaua, meciul echipei lui Elias Charalambous cu Dinamo (sâmbătă, de la 21:30) se va juca pe arena Arcul de Triumf.

Lasă un comentariu