Mihai Stoica, atac dur la adresa lui Anghelescu

”Talentatul domn Angelescu, cel de a văzut sute de mii de meciuri, zice că suntem vechi și nu știm că e 2022 afară. Pentru că de ce? Pentru că le-am dat bilete la limita minimă. Adică 2400.

Păi da, domnule patron secund la Rapid, dar voi, care sunteți noi, ne-ați dat 600 în tur. Faceți un calcul sumar și veți descoperi că vă situați la limita ridicolului cu reproșurile.

Data viitoare vom face reciprocitate pe peluze dacă vreți. O să fie 2023, dar vom face eforturi să ne updatăm.,,

Nici bine nu s-a răcit meciul că atât cei de la FCSB cât și cei de la rapid se întrec în declarații, care mai de care mai spumoase și mai haioase.

Ringul de luptă se pare că e rețeaua de socializare Facebook

Ce spun Rapidiștii?

”Am primit 2.400 de tichete care s-au epuizat aseară, reprezentând 5% pentru echipa oaspete. Nu este problemă, vom merge și vom susține echipa oricum. Restul rapidiștilor își vor achiziționa bilete online.

Nu au fost deschiși cei de la FCSB pentru a ne da toată peluza, nici Mustață, nici cei din conducerea clubului. A fost, și în partida tur, pe Giulești, vorba să le dăm toată peluza. Ulterior, conducerea clubului nostru nu a mai fost de acord. Așa se întâmplă și acum.

Consider că am fi avut nevoie de 25.000 de bilete pentru a suplini cererea la acest meci”, a spus Liviu Ungureanu, pentru Playsport.

Lasă un comentariu