Mihai Stoica, după ce FCSB a câștigat SuperLiga: ”Urmează cea mai frumoasă celebrare din istoria acestei competiții!”

FCSB este noua campioană a României și a sărbătorit titlul pe Arena Națională, după ce a învins-o pe Farul cu 2-1.

La finalul partidei, Mihai Stoica, președintele FCSB-ului, a declarat că echipa va sărbători titlul de campioană printr-o celebrare memorabilă, pe care o consideră cea mai frumoasă din istoria SuperLigii. Trofeul va fi înmânat la finalul meciului cu CFR Cluj, pe 11 mai, ultimul meci al sezonului pe teren propriu pentru echipa antrenată de Elias Charalambous. Stoica a subliniat că urmează o pregătire cuvenită pentru această reușită așteptată de nouă ani.

”Urmează poate cea mai frumoasă celebrare a unui titlu din istoria acestei competiții. Cu CFR sunt convins că va fi un stadion arhiplin. Am o amintire de la meciul cu Brașov din 2013, dar acela a fost pistol cu apă.

Avem timp să pregătim. Nu am discutat încă. Nu sunt superstițios, dar nu îmi place să vorbesc despre ceva ce nu s-a întâmplat.”, a spus Mihai Stoica la finalul partidei de pe Arena Națională.

Mihai Stoica, umplut de sânge la Arena Națională, după ce FCSB a câștigat titlul

În timpul bucuriei, Mihai Stoica a suferit o lovitură în zona ochiului stâng și a sângerat serios, după cum se poate vedea în galeria foto de mai jos. Atenție, urmează imagini care te pot afecta emoțional.

Întrebat cum a ajuns cum fața plină de sânge, Mihai Stoica a făcut haz de necaz.

Păi eu îi spun lui Ovidiu Popescu să ne așezăm la masă să prelungim contractul și el nu știu ce a înțeles. Glumesc. A scăpat și fără cartonaș galben. E bine când te bucuri și fizic, nu?”, a spus Mihai Stoica.

Președintele FCSB-ului ar fi suferit o lovitură la arcadă după ce a fost atins de cotul lui Ovidiu Popescu într-un moment de îmbrățișare. Cu toate acestea, Mihai Stoica a ignorat durerea și s-a alăturat ultrașilor în peluză, sărbătorind câștigarea titlului cu FCSB, primul după o pauză de nouă ani. După finalul meciului cu Farul, Mihai Stoica și mai mulți fotbaliști ai echipei au urcat în peluză pentru a sărbători.

Lasă un comentariu