Mihai Stoica îl apără pe Darius Olaru: ”E primul cartonaş roşu luat în cariera lui”

Printre subiectele dezbătute, oficialul formaţiei roş-albastre a vorbit şi despre eliminarea lui Darius Olaru, venită în prelungirile meciului.

Imediat după ce a rămas fără serviciile căpitanului ei, FCSB a încasat un gol rapid, dar echipa a reuşit în cele din urmă să pună mâna pe cele trei puncte care îi permit să se distanţeze în fruntea clasamentului.

”Al doilea roşu zic că e fault la Şut. (n.r. intrarea lui Olaru) E primul cartonaş roşu luat în cariera lui. Nu, nu are probleme de disciplină. Doar cei care nu au legătură cu fenomenul nu înţeleg. Era minutul 87… Prin ce faze au trecut jucătorii noştri, 1-0, eliminare, au părut puţin superficiali, că au jucat puţin dezinvolt.

Au alergat de au rupt, iar în momentul în care eşti pe final, cu schimbări de situaţii, cu adrenalina ridicată şi cu o lipsă de oxigen la cap se poate întâmpla. Intrarea lui poate duce la eliminare, dar e infinit mai puţin gravă decât intrarea lui Onea la Coman. Nu se compară, aia e mult mai gravă”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

În acest sezon, Darius Olaru a marcat 14 goluri şi este golgheterul campionatului. Florinel Coman este al doilea cel mai bun marcator din Superligă, cu 12 reuşite.

În urma acestei victorii, FCSB a ajuns la 58 de puncte şi este lider în Superligă, cu zece puncte în faţa echipelor de pe locurile 2 şi 3. FC Botoşani e pe ultimul loc, cu 20 de puncte.

Lasă un comentariu