Mihai Stoica îl ia peste picior pe Mircea Rednic: „În afara celor patru goluri nu am avut nicio ocazie”

FCSB a învins-o fără drept de apel pe UTA Arad, scor 4-0, în etapa cu numărul 22 din Superliga. Darius Olaru (25 de ani) a fost MVP-ul partidei și a reușit un hat-trick, iar David Miculescu a înscris împotriva fostei sale echipe.

Mircea Rednic, antrenorul arădenilor, era destul de încrezător înaintea meciului. El declarase faptul că echipa sa va veni ca un „tăvălug” și va juca la victorie, dar a pierdut categoric în cele din urmă.

Mihai Stoica nu a ratat ocazia și l-a ironizat pe Rednic

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a glumit pe seama faptului că arădenii au venit să câștige și nu a putut rata șansa de a-l ironiza pe Mircea Rednic, fostul antrenor de la Dinamo. Mai mult decât atât, Rednic preciza după terminarea partidei faptul că FCSB nu a făcut un joc bun, în ciuda scorului înregistrat pe tabelă.

„Mircea Rednic ne-a amenințat că vine cu tăvălugul. Nu am avut nicio ocazie în afara celor patru goluri. Poate ne explică unde e greșeala, că a lovit-o prea bine Olaru? Rednic a zis că vine cu tăvălugul și a luat patru.

Meciurile astea ne pot aduce încredere. Noi am dominat campionatul, am terminat 2023 cu 8 puncte avans, în condițiile în care am pierdut multe puncte importante din cauza greșelilor de arbitraj”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

FCSB este lider detașat în Superliga. Trupa antrenată de cipriotul Charalambous are 11 puncte avans față de ocupanta locului 2, CFR Cluj, care l-a numit recent pe Adrian Mutu în funcția de antrenor.

FCSB a rupt campionatul

De la introducerea sistemului cu play-off și play-off, niciodată nu a fost o diferență atât de mare după primele 22 de runde.

FCSB are un avans de 11 lungimi față de ocupanta locului secund în Superligă. CFR Cluj e pentru moment acolo, la egalitate cu Rapid, dar cu un golaveraj superior.

Precedentul record data din sezonul 2021/2022. Atunci, după 22 de etape, CFR Cluj avea 10 puncte avans față de FCSB.

Lasă un comentariu