Mihai Stoica ironizează declarațiile lui Gigi Becali: „Acum o săptămână ne trebuiau echipe. Deodată, totul e greșit”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a comentat declarațiile făcute astăzi de Gigi Becali, care s-a arătat nemulțumit de antrenamentele efectuate de echipa sa.

Deranjat de evoluția FCSB-ului din meciul cu Nordsjaelland (0-2), în urma căruia vicecampioana României a părăsit Conference League, Gigi Becali a anunțat că a ordonat ca antrenamentele de la FCSB să dureze cu 30 de minute mai mult.

Mihai Stoica, despre Gigi Becali: „Acum o săptămână eram foarte buni. Acum, deodată, totul e greșit”

Finanțatorul de la FCSB spunea că le-a transmis ordinul său lui Mihai Stoica și Mihai Pintilii, însă cei doi nu au fost de acord. Mai mult, Pintilii i-a transmis lui Becali că va pleca de la echipă în cazul în care vor fi impuse antrenamente atât de lungi.

Mihai Stoica a explicat acum de ce nu este de acord cu antrenamente lungi, a transmis că își pune toată încrederea în preparatorul fizic Thomas Neubert și a ironizat transformarea din declarații a lui Gigi Becali.

„Gigi ne-a zis la un moment dat să facem 4 ore antrenament. Ce vrei să fac? Avem un preparator fizic, care este în permanent contact cu cei mai buni preparatori din Europa. Sunt preparatori germani în Premier League. Lucrăm exact la nivelul ăla. Efectiv nu am cum să comentez așa ceva.

Nu știu. E prima dată când aud de o discuție dintre ei. Habar n-am! Pregătirea fizică o face Thomas Neubert. Ori e cel mai bun și a demonstrat, ori nu știe. N-am auzit pe nimeni să se antreneze mult. Se antrenau rușii pe vremuri. Noi avem GPS și se calculează și starea de oboseală a jucătorilor.

Jucătorii care sunt în zona roșie nu mai joacă, sunt scoți. Bineînțeles că suntem la același nivel cu cei de afară. Mă rog, acum o săptămână eram foarte buni și ne trebuiau echipee să jucăm. Acum, deodată, totul e greșit”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Gigi Becali: „30 de minute antrenament în plus!”

După eșecul cu Nordsjaelland, Gigi Becali le-a atribuit o mare parte din vină antrenorilor Elias Charalambous și Mihai Pintilii.

„Eu cred că aici e chestie de antrenorat, din moment ce ii spun lui MM de 2 ani că nu avem un jucător să ridice mingea sus (n.r. din corner). La antrenamente, ei fac.. Să vedeti la Hagi, dacă îi bate așa un corner, îl pune să mai bată de 2.000 de ori!

Repetiție! Poți să spui că Olaru are emoții la penalty sau corner? Nu, dar e lipsă de repetiție. Repeți până poți să faci. I-am zis lui MM: 30 de minute de antrenament în plus. A zis că nu se poate. Pintilii a zis că pleacă! Păi de ce, mă? De ce la Hagi e dublu, mă?”, a spus Gigi Becali, azi.

Lasă un comentariu