Mihai Stoica, omul cheie de la FCSB? „Are cel mai mare merit la câștigarea campionatului”

FCSB a reușit să câștige titlul după o pauză de nouă ani, iar un fost antrenor al „roș-albaștrilor” îi oferă credit lui Mihai Stoica, managerul clubului, pentru această reușită.

Bogdan Andone, antrenorul echipei FC Botoșani și bun prieten al lui MM Stoica, consideră că oficialul FCSB-ului a jucat un rol mult mai important în câștigarea titlului decât se vede la prima vedere.

Antrenorul FC Botoșani este de părere că discursul lui Mihai Stoica a fost crucial în menținerea unității echipei.

„Ceea ce a realizat MM Stoica în acest campionat… cred că cel mai mare merit îl are el la câștigarea campionatului, din punctul meu de vedere.

Bineînțeles, Pinti cu Elias au ținut echipa unită, echilibrată, au creat un grup unit. S-a văzut. FCSB-ul o echipă unită.

Am o relație foarte bună cu jucătorii și am discutat cu ei chiar și după meciul pe care l-am avut împreună. Înainte de joc și după meci.

Elias și Pinti au meritul că au reușit să facă o echipă unită, însă MM Stoica a reușit să mențină echipa unită prin tot ce a transmis. A fost omul cheie în câștigarea campionatului”, a spus Bogdan Andone, pentru GSP.

Elias Charalambous, campion cu FCSB

În vârstă de 43 de ani, Elias Charalambous a preluat FCSB în luna martie a anului trecut și s-a bătut la titlu până în penultima etapă a sezonului precedent cu Farul Constanța.

De atunci, cipriotul a strâns 56 de meciuri pe banca tehnică a campioanei României. 32 de meciuri s-au încheiat cu victorii, 12 s-au terminat la egalitate și 12 au fost înfrângeri.

În acest sezon, FCSB a devenit campioană cu trei etape înainte de finalul sezonului.

Lasă un comentariu