Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al liderului FCSB, a oferit detalii despre situația portarului Andrei Vlad

Portarul cunoscut sub supranumele de „Messi al portarilor”, atribuit de Gigi Becali, a atins vârsta de 24 de ani. În acest sezon, el a înregistrat doar trei prezențe în Cupa României. Cu toate acestea, conform declarațiilor lui Mihai Stoica, portarul Vlad ar fi refuzat o posibilă ofertă venită de la echipa Rapid, care îl avea în vedere ca înlocuitor pentru Horațiu Moldovan.

„Eu cred că nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. Vlad a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării. În decembrie 2024 devine liber de contract. În vară poate semna cu oricine din postura de jucător liber”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Într-o intervenție avută marți, 23 februarie, Gigi Becali declarase că Rapid i-ar fi oferit 300.000 de euro pentru Andrei Vlad. Dan Șucu a negat interesul. Ulterior, și finanțatorul celor de la FCSB și-a nuanțat declarațiile. Interesul ar fi fost manifestat prin vocea unor intermediari.

M-a sunat Giovanni că pe Vlad îl vrea Rapid. 500.000 de euro am cerut. Păi ei dădeau 300.000. Bă ,ei au luat 800.000 pe unu’ mai slab ca Vlad! Eu trebuia să le cer 900.000! E mai bun Vlad. Cred că e mai bun Vlad, deci eu cer 500.000. Apoi l-am sunat pe Șucu. Omul a zis că nu, nu se pune problema să îl ia pe Vlad. Mi-a spus: «Noi am stabilit că am luat prea mulți de la voi și nu e în regulă». Își pun fanii în cap dacă mai iau de la FCSB. Eu cu Șucu am o relație corectă, e un om extraordinar
– Gigi Becali

Mihai Stoica: „Transferul lui Horațiu Moldovan e un lucru mare”

Mihai Stoica a comentat și transferul lui Horațiu Moldovan la Atletico Madrid:

„E mare lucru și că Moldovan va bate palma cu Oblak. Să avem un jucător la Atletico Madrid e mare lucru! Nu se știe niciodată. Cum a ajuns aici dintr-o rezervă de la Energeticianul, se poate orice.

E un mare semn de întrebare despre priceperea unor antrenori situația lui din trecut”, a opinat Mihai Stoica.

Lasă un comentariu