Mihai Stoica pune la zid 4 jucători de la FCSB: „M-au deranjat foarte tare! Nu e în regulă deloc”

Mihai Stoica, oficialul FCSB, a avut o reacție dură la adresa jucătorior care au intrat de pe bancă în victoria cu FC U Craiova, scor 3-1.

Stoica spune că a fost nemulțumit de toți cei patru jucători introduși de pa bancă – Malcom Edjouma, Andrei Cordea, Ovidiu Popescu și Valentin Gheorghe – despre care susține că au fost individualiști sau absenți.

Mihai Stoica: „Cei 4 care au intrat de pe bancă în meciul cu FC U Craiova nu mi-au plăcut deloc!”

Singurul lucru pozitiv remarcat de oficialul FCSB a fost faza de la golul al treilea, când Malcom Edjouma a înscris din pasa lui Andrei Cordea.

„Eu cred că am jucat noi foarte bine și ne-au prins frica. Am marcat cu ceva șansă primul gol și după ne-a fost mai ușor. Am început foarte bine meciul, adică exact ce vedeam în antremente. Am încredere că dacă accidentarea lui Olaru nu va fi grazvă, iar Coman va fi bine, va fi foarte greu pentru multe echipe din Liga 1 să joace contra noastră. Doar că noi mai avem încă o provocare uriașă, să ne provocăm în grupele Conference League, iar traseul este foarte dificil.

Singura lucru care nu a fost pe placul meu a fost cum au intrat cei de pe bancă. Nu mi-a plăcut! Deloc! Nimeni din cei care au intrat! Da, e foarte advărat (n.r – că Edjouma a marcat din pasa lui Cordea), dar nu mi-a plăcut atitudinea cu care au intrat, faptul că au fost individualiști sau că alții au fost absenți. Tocmai d-aia e de remarcat cum au jucat Șut și Djokovic în absența celor care au ieșit. Pantea a fost și el impecabil. Da, m-au deranjat foarte tare. Dacă vor avea atitudinea asta, nu e în regulă deloc.

O măsură punitivă pentru cei care au intrat ar fi să meargă și să vadă cum au jucat înainte să intre ei. Uite cât de repede a jucat Băluță, cât de altruist a fost Băluță. Singura chestie bună a fost golul 3. În rest, au pierdut toate mingile și au arătat de ce încep pe bancă, deși unii erau obișnuiți să fie titulari”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ce schimbări a făcut FCSB în meciul cu FC U Craiova

  • Malcom Edjouma, în locul lui Darius Olaru (minutul 44)
  • Andrei Cordea, în locul lui Florinel Coman (minutul 46)
  • Ovidiu Popescu, în locul lui Alexandru Băluță (minutul 70)
  • Valentin Gheorghe, în locul lui David Miculescu (minutul 70)
  • Mihai Lixandru, în locul lui Damjan Djokovic (minutul 90+4)

Lasă un comentariu