Minte Laurențiu Reghecampf? Anamaria Prodan: ”Becali îi făcea echipa!”

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au făcut declarații usturătoare unul la adresa celuilalt în ultima perioadă, însă ”războiul” continuă.

Nu mai este un secret că Gigi Becali este implicat în selecția echipei de bază a FCSB-ului și impune schimbările.

Anamaria Prodan dezvăluie că Gigi Becali își impunea viziunea și în formarea echipei lui Laurențiu Reghecampf. Această practică nu este o noutate și nu a fost diferită nici în timpul mandatelor anterioare ale lui Reghecampf la echipă. Reghecampf, actualul antrenor al lui Al Tai, a condus FCSB-ul de două ori, între mai 2012 și mai 2014 și din decembrie 2015 până în mai 2017.

Prodan afirmă că Becali a avut un rol determinant în alcătuirea echipei de start chiar și în perioada colaborării cu Reghecampf, iar ea a încercat să-l protejeze pe antrenor atunci când zvonurile despre implicarea lui Becali au început să circule.

Bineînțeles (n.r. că Gigi Becali îi făcea echipa lui Laurențiu Reghecampf). Este mult spus sau este ciudat să spui că Gigi îi făcea echipa. Dacă Gigi suna și îi spunea că vrea să se întâmple asta, nu avea cum să nu se întâmple, dacă făceai după capul tău, plecai.

Este o opțiune. Eu am încercat să îl protejez pe Reghe în momentele în care toată lumea spunea că Gigi face. Când Gigi a ieșit și a spus că el o face, eu deja eram în penibil dacă mai susțineam că nu este așa. Nu a existat niciodată cineva care să facă ce vrea pe banii lui Gigi Becali.

(n.r. – Reghe s-a opus patronului) Cum poți să te opui patronului, cum ai putea? Tuturor le-a făcut, nu doar lui Reghe. Reghe a fost unul dintre zecile de antrenori, care nu au avut cum să facă. Îl învățam pe Reghe absolut tot, de la A la Z și nu mă feresc să spun”, a spus Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.

 

Lasă un comentariu