Mircea Lucescu după meciul naționalei: ”Toată lumea își face probleme”

„Tricolorii” au remizat pe Ghencea în primul joc de pregătire pentru Campionatul European din Germania. Dennis Man a avut șansa de a aduce victoria echipei lui Edi Iordănescu din penalty în minutul 50, dar jucătorul de la Parma a executat slab.

Mircea Lucescu (78 de ani) a urmărit meciul dintre România și Bulgaria de pe stadion și a tras primele concluzii după amical.

Experimentatul antrenor român a atribuit rezultatul presiunii pe care „tricolorii” o resimt înainte de turneul final.

„Un meci de antrenament, după atâta timp s-au întâlnit din nou. S-au văzut momentele de neînțelegere în ceea ce privește organizarea jocului. Toată lumea își face probleme, nu cred că e o echipă care să nu-și facă probleme, nimeni nu se duce la europene convins că poate câștiga.

Trebuie să-i înțelegi pe jucători că sunt sub presiune mare de tot. Se vede că sunt pase simple care în mod normal nu trebuie să fie greșite. Ei trebuie să se gândească cum să iasă în evidență echipa. Au întâlnit o echipă ambițioasă, fizică. Le-a pus probleme. Echipele care vor juca, vor juca pentru victorie la Campionatul European”, a spus Mircea Lucescu, după meci.

Până la plecarea în Germania, România va mai disputa un meci amical, tot pe stadionul din Ghencea, vineri, 7 iunie. 

Lotul final pentru turneul din Germania, care poate cuprinde până la 26 de jucători, va fi anunțat vineri, 7 iunie.

Lasă un comentariu