Mircea Lucescu, prima reacție după dezvăluirea că Becali îl vrea la FCSB: „Dragomir e Oracolul, știe și aude tot!”

Mircea Lucescu (78 de ani) a oferit pentru iAMsport o reacție după ce Dumitru Dragomir susține că a auzit că Gigi Becali îl vrea pe ”Il Luce” la FCSB.

Mircea Lucescu este printre cei mai mari antrenori din fotbalul european și se bucură de o cotă excelentă, în ciuda vârstei.

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali ar fi unul dintre patronii care-l doresc, în contextul în care FCSB a fost eliminată de Nordsaelland din turul 3 al Conference League.

Ce spune Mircea Lucescu despre dorința lui Gigi Becali de a-l aduce la FCSB

Dumitru Dragomir a declarat la Fanatik.ro că a auzit că Gigi Becali va încerca să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB.

Legendarul antrenor român mai are un an de contract cu Dinamo Kiev, pe care a calificat-o în play-off-ul Conference League, după ce a trecut de Aris Salonic.

35

de trofee a câștigat Mircea Lucescu în întreaga sa carieră. Este pe locul 3 în topul celor mai titrați antrenori din lume, după Alex Ferguson și Pep Guardiola.

De partea cealaltă, FCSB s-a chinuit în ultimii ani în cupele europene și n-a mai luat titlul din 2015.

Potrivit declarațiilor lui Dumitru Dragomir, omul de afaceri din Pipera ar plănui să-l aducă la FCSB pe Mircea Lucescu, în tentativa de a pune capăt ”secetei” de trofee.

Contactat de iAMsport, Mircea Lucescu spune că n-a fost contactat până acum de nimeni, dar susține că-l apreciază pe Gigi Becali:

”Nu am auzit nimic de vreun interes al FCSB sau al altui club. Nu pot să comentez ce zice Mitică Dragomir. El este Mafalda (n.r. ghicitoare), Oracolul din Bălcești. Știe tot și aude tot (n.r. râzând).

Eu îl admir pe Gigi Becali, este un om care a făcut foarte multe pentru fotbalul românesc, puțini au realizat ce a făcut el. Nu pot să comentez dacă m-aș întoarce în Romania”, a spus Mircea Lucescu pentru iAMsport.

În vârstă de 78 de ani, Mircea Lucescu este un antrenor de legendă în fotbalul european. El se află pe locul 3 în topul antrenorilor cu cele mai multe trofee (35 de trofee), fiind depășit doar de Sir Alex Ferguson (49 de trofee) și Pep Guardiola (36 de trofee).

Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali l-ar vrea pe Mircea Lucescu la FCSB

Fostul președinte al LPF este printre cei mai buni prieteni ai lui Gigi Becali și deseori a oferit informații din anturajul patronului FCSB.

Acum, Dumitru Dragomir susține că Gigi Becali ar intenționa să-l aducă pe Mircea Lucescu la FCSB:

“Am înţeles că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu. Gigi Becali vrea să îl ia, eu aşa am auzit de la Palat. Mi-a bâzâit o albină pe la urechi. Nu fac glume. Asta ar fi mutare.

Bănuiesc că Lucescu s-a săturat de Ucraina. Dacă şi-a luat şi banii din urmă. Domnule, eu aşa am auzit că a zis Gigi Becali. Ar fi bombă mare, să ştiţi”, a spus Dumitru Dragomir la Fanatik.ro.

Lasă un comentariu