„Miroase a bătaie de joc!” Panduru desființează un star de la FCSB

Fotbalistul e cotat la 1,5 milioane de euro.

Basarab Panduru, fost secund al lui Laurențiu Reghecampf la Universitatea Craiova, a vorbit despre jucătorii de la FCSB înaintea partidei pe care echipa lui Elias Charalambous o dispută mâine, de la 20:30, la Sofia, cu CSKA 1948, în Conference League. 

Reșițeanul, component al lotului României la CM 1994, a avut un discurs dur în privința lui Malcom Edjouma, francez transferat de FCSB de la FC Botoșani. Mijlocașul cu statură impresionantă a avut un randament mai slab în ultima parte a sezonului trecut, iar în acest campionat, în două meciuri, a jucat doar 64 de minute.

„Miroase a bătaie de joc!”

„Edjouma, îmi place de el, dar de el serios. Am discutat şi anul trecut, a făcut meciuri bune, părea că nu-l scoate nimeni din echipă. Părea că e jucătorul de care depinde FCSB, la un moment dat. Dar, pe cuvânt dacă mai ştiu dacă e fotbal sau bătaie de joc, că nu înţeleg. Călcâi, ba printre picioare, o chestie care nu-mi place, nu-mi miroase a fotbal. Miroase a bătaie de joc!

Nici nu se joacă, îşi bate joc. Par bătăi de joc. E păcat de el, că are calitate, poate să facă lucruri bune. Dar nu mi se pare ok să-ţi baţi joc de mingi”, a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

FCSB va întâlni, miercuri, de la ora 20:30, la Sofia, formaţia CSKA 1948 în prima manşă a turului 2 preliminar al Europa Conference League.

FCSB și CSKA 1948 Sofia vor juca, în dublă manșă, în turul secund din Conference League, a treia competiție intercluburi ca valoare din Europa. Turul va avea loc pe 26 iulie la Sofia (20:30, LIVE BLOG pe www.sport.ro), în timp ce manșa secundă se va disputa pe 3 august.

Cipriotul de pe banca FCSB-ului susține că echipa sa vizează cele trei puncte în partida de miercuri seară. FCSB a început pozitiv Superliga și vrea să continue seria excelentă și în Europa. 

În prima etapă a campionatului a învins în deplasare FCU Craiova (3-1), iar în runda a doua a trecut de Dinamo (2-0). 

„Scopul nostru e să câștigăm meciurile”

„Venim după două meciuri bune în campionatul intern, dar mâine avem un meci diferit, în două părţi. Vom întâlni o echipă foarte bună, cu jucători de calitate şi din punctul meu de vedere este o echipă bine organizată. 

Pentru noi cel mai important este cum vom gestiona jocul. Am urmărit două jocuri ale celor de la CSKA 1948, am văzut o echipă puternică, dar cred că şi noi suntem o echipă bună, bine organizată. Trebuie să menţinem ritmul, să impunem ritmul jocului, am început bine în campionat, jucătorii sunt bine din punct de vedere psihologic, sunt motivaţi înaintea primului meci din Europa. 

Aşteptăm multe din partea CSKA 1948, dar am încredere în jucătorii mei şi cred în ei. Am mai vorbit despre asta, dacă îţi stabileşti ca obiectiv un rezultat de egalitate, atunci atât vei putea obţine, dar scopul nostru este întotdeauna să câştigăm meciurile. Repet, sunt două meciuri, dar mâine nu vom juca la egal, vom încerca să câştigăm”, a declarat Charalambous.

Lasă un comentariu