Misiune grea pentru FCSB sezonul viitor. Omul care îi amenință supremația: „Știu ce presiune pune!”

FCSB a câștigat la pas titlu în acest sezon al Superligii, însă lucrurile ar putea sta diferit în sezonul viitor, avertizează un internațional român.

Dan Petrescu (56 de ani) a revenit la CFR Cluj spre sfârșitul sezonului recent încheiat, iar Andrei Burcă (31 de ani), fost jucător al ardelenilor, consideră că această revenire ar putea avea un impact decisiv în lupta pentru titlu în următoarea ediție de campionat.

Cunoscut pentru abilitatea sa de a-și menține jucătorii motivați, Dan Petrescu ar putea conduce CFR Cluj către câștigarea titlului în sezonul viitor, este de părere Burcă.

Burcă: „CFR Cluj se va lupta la titlu”

„Eu cred că anul viitor CFR Cluj se va lupta la titlu mai ales că s-a întors și Dan Petrescu și știu ce presiune o să fie (râde). Această presiune o să-i facă pe jucători să dea ce au mai bun din ei.

Sunt investiții mari în fotbalul românesc și nu poți să spui cum va arăta play-off-ul anul viitor, iar asta va ridica nivelul campionatului și asta este bine că putem accesa grupele din cupele europene”, a spus Andrei Burcă, potrivit Digisport.

Andrei Burcă a îmbrăcat tricoul lui CFR Cluj timp patru sezoane, până vara trecută când a semnat cu Al Akhdoud, care activează în prima ligă din Arabia Saudită.

CFR Cluj a încheiat acest sezon pe locul doi în Superliga și va juca în Europa în turul doi preliminar al Conference League.

Lasă un comentariu