Mitică Dragomir anunță câștigătorul războiului dintre Gigi Becali și Răzvan Burleanu

Mitică Dragomir a anunțat cine va fi câștigătorul războiului de la distanță dintre patronul FCSB-ului, Gigi Becali, și Răzvan Burleanu, președintele FRF.

Dumitru Dragomir a făcut din nou spectacol în cadrul emisiunii MAX Profețiile lui Mitică, moderată de Horia Ivanovici. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a discutat despre conflictul de lungă durată dintre Becali și Burleanu.

Cine va câștiga duelul Becali – Burleanu


Mitică Dragomir a dezvăluit cine crede că va câștiga confruntarea dintre Răzvan Burleanu și Gigi Becali, un duel care durează de ani de zile. Latifundiarul din Pipera este un contestatar bine cunoscut al lui Burleanu și al regulamentelor impuse de Federație. De asemenea, FCSB nu va folosi mâine jucătorul obligatoriu U21.

„Gigi nu câștiga niciodată împotriva lui Burleanu. Eu țîn cu Gigi, fii atent aici. Nu câștigă niciodată. Federația este stat în stat. Vreau să mai spun o chestie. Știi unde ar câștiga Gigi? Federația este total nelegal constituită.

Domnul Horia, ține minte ce spun. N-ai văzut. Pe 4 iulie acum, se judecă și dacă federația pierde, e o nenorocire. Legalitatea Federației Române de Fotbal (n.r. proces deschis de trei cluburi, conform acestuia). Eu care am fost vicepreședintele Federației, spun că e ilegal constituită.

Să nu discutăm, că după se interesează lumea și poate strică cursul procesului. Nu vreau să.. Pfoai de capul meu. Nu, dar atunci îi da Gigi în judecată pentru măsurile pe care le-au dat. S-ar putea să fie bombă nucleară. Pe 4 iulie, da.

Mi se pare că e la Curtea de Apel, e apelul. Face bine și nu câștigă niciodată. Nu, Burleanu este stat în stat, n-are nimeni ce să îi facă. Gigi va câștiga campionatul dacă are echipă bună. Dacă nu..

Îl mai curăță și arbitrii puțin. În România sunt arbitri care nu mai pun botul la comenzi. Fii atent, Horia. S-au speriat cu ce e la televizor, cu statul paralel. Lumea începe să se deștepte. Prea au dat în oameni nevinovați. Nu are absolut nicio șansă. Nimeni, poate să fie coaliția..“, a spus Mitică Dragomir, în exclusivitate.

Lasă un comentariu