Mitică Dragomir crede că Gigi Becali ar trebui să-l angajeze pe Florin Talpan la FCSB: ”Este un băiat isteț”

După ce reprezentanții celor de la CSA Steaua i-au blocat accesul FCSB-ului pe stadionul din Ghencea în derby-ul cu Dinamo, mai multe personaje din fotbalul românesc, precum Gigi Becali sau Gheorghe Mustață, au lansat atacuri dure asupra juristului Florin Talpan.

Mitică Dragomir îl apreciază pe Florin Talpan

În rândul celor care l-au criticat pe Florin Talpan nu s-a numărat și Mitică Dragomir, care a susținut că-i apreciază munca juristului. De asemenea, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că Gigi Becali (65 de ani) ar trebuie să-l angajeze pe Florin Talpan la FCSB. 

”Domnul Talpan este un băiat isteț, gura mare, puțin indisciplinat, crede că jignind și țipând poate să rezolve niște probleme în afara legii și a bunului simț. Ca avocat, ar trebui apreciat. Domnul Becali ar trebui să-l angajeze jurist pe Talpan.

Convingerea mea este că singurul care va avea de pătimit, dar știe să se apere, este Talpan. O să fie atacat categoric, mă tem că și ministrul”, a susținut fostul președinte al LPF, într-o intervenție la emisiunea Playsport Live. 

Florin Talpan, ”mai tare decât toți”

Dumitru Dragomir a susținut acum câteva zile, într-o intervenție la ProSport, că Florin Talpan a fost ”mai puternic” decât premierul României, Marcel Ciolacu, și ministrul Apărării, Angel Tîlvăr, în scandalul dintre FCSB și reprezentanții CSA Steaua.

„Am spus de ieri că Talpan e mai tare decât primul ministru și decât ministrul Apărării. E mai tare decât toți! Nu se putea juca acolo, pentru că și-au luat măsuri, au făcut tranșee. I-au speriat rău pe cei de la FCSB.

Numai la noi, în România, se poate întâmpla așa ceva. Să faci un contract că, dacă se rupe iarba sau galeria adversă strigă trivialități, răspunde Becali. Asta n-am mai auzit până acum!

Stadionul Steaua a fost făcut de Mircea Sandu și de Mitică Dragomir! M-am convins, primul ministru nu are nicio putere, ministrul Apărării n-are nicio putere. Un jurist bun de gură i-a pus la punct pe toți!  

Înainte, când un colonel îi mai răspundea unui ministru, era imediat pe granița cu rușii! Talpan s-a dovedit mai tare decât primul ministru! A zis „Ce ministru, ce prim-ministru? Nu intră FCSB aici și gata!”. Numai la noi se poate întâmpla așa ceva, suntem o țară de râsu’-plânsu’!”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

Lasă un comentariu