Mitică Dragomir, reacție savuroasă despre ideea ca formația CSA Steaua să se mute din România pentru a avea drept de promovare!

Mitică Dragomir, fostul șef al LPF, a răspuns vehement la ideea ca formația CSA Steaua să se mute din România pentru a avea drept de promovare. El a respins vehement propunerile suporterilor pentru ca echipa să evolueze în alte țări vecine, precum Bulgaria, Ungaria sau Serbia. În schimb, Dragomir a venit cu o altă soluție pentru suporterii CSA Steaua, exprimându-și indignarea față de această idee și susținând dreptul echipei de a rămâne în campionatul românesc.

Mai mulţi fani au propus ca Steaua să se înscrie în campionatul uneia dintre ţările vecine. Lucrul acesta este posibil, la fel cum şi Fenerbahce ia în calcul să se înscrie în alt campionat după ultimele incidente”, au transmis cei din gruparea AS47, printre altele.

Când a auzit de această propunere, Mitică Dragomir le-a tăiat rapid din elan suporterilor CSA și le-a comunicat ferm că este imposibil ca Steaua să se înscrie într-un campionat dintr-o țară străină.

„Vedeți oameni? Sunt copii care habar nu au despre regulamentele de la FIFA și UEFA. Noi trebuie să respecăm regulamentul.

Mi se pare o prostie, o aberație. Nu poți să te muți că nu îți dă voie UEFA. N-ai cum să te muți dintr-o țară în alta.

Poți să ceri voie, să joci un meci, dacă ai terenul suspendat și îți dă la alegere, să alegi în Europa. Dar FIFA hotărăște asta, nu tu. E o tâmpenie! Să nu mai îmî spuneți așa ceva!”, a răbufnit Dumitru Dragomir, citat de Fanatik.

Propunerea lui Mitică Dragomir

În continuare, fostul șef al LPF le-a recomandat „militarilor” să își rezolve problemele de ordin juridic astfel încât să primească dreptul de a promova în Superliga României. Din dorința de a-i ajuta, Mitică Dragomir le-a recomandat celor de la CSA și un specialist în domeniu:

„Ei să intre în legalitate prima dată, să-l ia consultant pe Popescu ăla (n.r – Ștefan Popescu), e doctor, nu ai ce să-i faci că știe legile bine.

De exemplu, eu n-am vocabularul lui legislativ pe care el are, este doctor pe așa ceva. Cheamă-l, fratele meu, dă-i 5-10.000 de euro și îi spui „Domnule, rezolvă să fim și noi în legalitate”.

Ei se iau după Dîncu (n.r – Vasile Dîncu), că le rezolvă Dîncu. Păi ce să rezolve Dîncu? Dîncu l-ar rezolva pe Burleanu ( n.r – Răzvan Burleanu), dar nu poate să încalce legile țării și nici nu e vreun prost să facă asta. De ce să facă asta? Ca să intre la pușcărie?”, a completat Dumitru Dragomir, conform sursei citate.

Lasă un comentariu