MM Stoica a dezvăluit ce antrenor a fost dat afară de la FCSB pentru că l-a mințit pe Becali: ”A băgat altă echipă în teren”

MM Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit motivul pentru care un antrenor a plecat de la echipă.

Costel Gâlcă este ultimul antrenor care a câștigat titlul cu FCSB, în sezonul 2014-2015, în care actuala vicecampioană a reușit ”tripla”: campionat, Cupă și Cupa Ligii.

Atunci, FCSB a câștigat titlul cu mari emoții, fiind ajutată de rezultatul partidei dintre ASA Târgu Mureș și deja retrogradata Oțelul Galați. Moldovenii au câștigat atunci în deplasare și au trimis titlul către echipa lui Gigi Becali.

Chiar dacă și-a îndeplinit obiectivul, Gâlcă a plecat atunci de la echipă și a fost înlocuit cu Mirel RădoiMM Stoica a dezvăluit, după opt ani, ce s-a întâmplat atunci între antrenor și patronul de la FCSB.

Mihai Stoica: ”Gigi a ajuns la stadion și a descoperit altă echipă”

„La Iaşi s-a întâmplat, în rest n-a fost nicio problemă. Au convenit un ’11’, se juca titlul, se juca cu titlul pe masă. Dacă FCSB câştiga meciul ăla, era campioană. Dacă nu câştiga, aştepta rezultatul, unde era cam clar că Târgu Mureş va câştiga, pentru că Galaţiul era retrogradată. 

Gigi a ajuns la stadion şi a descoperit altă echipă în teren. Aia a fost o minciună, ca să fie clar. A fost o minciună. Ce echipă băgăm? Asta, ok! Bum, alta. Dacă ar fi câştigat, poate era altceva, dar n-a fost, a fost 0-0. A venit Galaţiul şi a spus luaţi de aici”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

De-a lungul carierei, fostul internațional a mai antrenat la echipe precum Almeria B, FCSB, Espanyol, All Taawoun, Al Fayha sau Vejle.

  • 3 trofee a câștigat Costel Gâlcă alături de FCSB în singurul sezon în care a antrenat echipa, 2014/2015: titlul, Cupa României și Cupa Ligii
  • 58 de meciuri a strâns Gâlcă pe banca lui FCSB, înregistrând 37 de victorii, 8 remize și 13 înfrângeri
  • 7 puncte a obținut FCSB în grupa de Europa League din sezonul 2014/2015, când adversare erau Dinamo Kiev, Aalborg și Rio Ave. Trupa lui Gâlcă încheia pe locul 3.

Lasă un comentariu