MM Stoica a făcut anunțul: ”Se va semna contractul”

FCSB este lider în Superligă după cinci runde.

Vicecampioana este singura echipă cu punctaj maxim din Superligă și, chiar dacă are un meci în minus față de majoritatea echipelor din campionat, este pe primul loc, la un punct distanță de locul doi, ocupat de Universitatea Craiova.

În următoarea etapă, FCSB va juca în deplasare, la Arad, cu UTA, pe un stadion plin, iar apoi vor primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

MM Stoica: ”Se va juca în Ghencea”

Chiar dacă a evoluat în runda precedentă pe Arena Națională, unde-și dispută meciurile de pe teren propriu, FCSB va juca pe arena din Ghencea împotriva oltenilor.

Gigi Becali a spus că vrea să închirieze din nou stadionul Stelei, după ce a făcut-o pentru meciurile cu CFR Cluj și Nordsjaelland. Acum, MM Stoica, managerul general al echipei, a confirmat că se va semna contractul pentru închierea stadionului.

„Se va semna contractul şi se va juca în Ghencea”, a spus MM Stoica, pentru Orange Sport.

FCSB a pierdut și o sumă importantă după eliminarea din turul trei preliminar al Conference League. Dacă s-ar fi calificat în play-off, vicecampioana ar fi încasat 750.000 de euro, iar pentru accederea în grupe ar fi primit 2.940.000 de euro

Lasă un comentariu