MM Stoica anunță primul transfer la FCSB: ”Noi trebuie să ne dublăm anumite poziţii”

FCSB și-a asigurat titlul sâmbătă seară după ce a învins-o pe Farul Constața cu 2-1, pe Arena Națională.

În timpul stagiunii actuale, FCSB l-a împrumutat pe Alexandru Musi la Petrolul Ploiești, unde și-a demonstrat calitățile într-un mod impresionant pe terenul de la „Ilie Oană”, al „lupilor galbeni”.

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a făcut public primul transfer al echipei pentru următorul sezon, numindu-l pe Musi „un jucător interesant”. Acesta a confirmat că Musi va reveni la FCSB în vară, subliniind potențialul său în continuare.

  • 650.000 de euro este cota lui Alexandru Musi, potrivit Transfermarkt

”Noi trebuie să ne dublăm anumite poziţii. Va pleca după toate probabilităţile Coman şi ce ştim cu siguranţă este că se va întoarce Musi, care poate fi un jucător interesant.

Noi trebuie să avem o echipă în campionat şi una în preliminariile competiţiior europene, pentru că dacă ajungem în grupele Conference League, dacă trecem de primul tur al Ligii Campinilor, eşti sigur că joci play-off-ul în Conference…

Este clar că ai nevoie de un echilibru, de poziţii dublate, noi n-am avut”, a spus Mihai Stoica, potrivit OrangeSport.

Musi a bifat la Petrolul 36 de apariții, a reușit să-și treacă numele pe tabela de marcaj de cinci ori și să paseze decisiv în patru situații diferite.

Lasă un comentariu