MM Stoica pregătește o surpriză pentru meciul din retur contra lui Virtus: „E o posibilitate!”

FCSB a început în forță aventura europeană din acest sezon, obținând o victorie categorică împotriva campioanei din San Marino, Virtus AC.

În primul meci din turul preliminar al Ligii Campionilor, disputat în deplasare, echipa lui Gigi Becali a demonstrat o formă de invidiat și s-a impus cu un scor categoric de 7-1.

MM Stoica, după Virtus – FCSB 1-7: „Trebuie gândit pachetul de meciuri”


Președintele Consiliului de Administrație al FCSB, Mihai Stoica, s-a arătat extrem de mulțumit de performanța echipei și a lăudat concurența acerbă de pe posturi. Stoica a subliniat importanța strategiei pe termen lung, având în vedere meciurile din turul secund al Ligii Campionilor, unde FCSB va întâlni campioana Israelului, Maccabi Tel Aviv.

„Este clar că ne gândim la formula de joc și la cum să atingem cea mai bună formă la dubla cu Maccabi Tel Aviv. Trebuie să fim inspirați cu alegerile pe care le facem, să gândim bine pachetul de meciuri”, a declarat Stoica, la Prima Sport.

Mai mult, managerul general al roș-albaștrilor a promis că în meciul retur vor juca mult mai mulți jucători tineri.

(n.r. – la meciul retur intră tinerii din lot?) Clar, clar. Oricum trebuie să joace, e o posibilitate să joace şi Toma, Popa, normal. Acum să vedem că trebuie gândit pachetul de meciuri. Jucăm trei meciuri importante, U Cluj, Slobozia şi Maccabi, meciul tur, după care Galaţi şi returul la Budapesta cu Maccabi. Să fim inspiraţi cu alegerile pe care le facem, că trebuie gândită o echipă… Importantă e dubla cu Maccabi”, a mai spus președintele CA de la FCSB.

FCSB, cu gândul deja la turul doi!

Deși returul cu Virtus AC este programat săptămâna viitoare, atenția echipei este deja îndreptată către turul doi preliminar al Ligii Campionilor. 

Duelul cu Maccabi Tel Aviv se anunță a fi mult mai dificil, iar FCSB își dorește să fie în cea mai bună formă pentru a avansa în competiție.

„U Cluj e primul adversar serios, după aia toate gândurile noastre merg spre Maccabi Tel Aviv, care azi a câştigat 2-0. Ştim că vom întâlni un adversar foarte puternic şi noi la momentul ăla trebuie să fim foarte bine”, a mai spus Mihai Stoica.

Lasă un comentariu