MM Stoica, răbufnire la adresa galeriei Stelei: „Mai jos de atât nu poți ajunge”

MM Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, a răbufnit la adresa Peluzei Sud Steaua. Ultrașii celor de la CSA, aflați în război cu echipa lui Gigi Becali, au stat în peluza Corvinului la Supercupa României, câștigată de campioana din Superliga cu 3-0.

Galeria Corvinului și cea a Stelei sunt înfrățite, astfel că ultrașii care susțin CSA au fost în Ghencea la Supercupa României dintre echipa hunedoreană și FCSB. Acesta a fost primul episod în care conflictul dintre ultrașii FCSB și Steaua s-a desfășurat pe stadion.

Cele două galerii s-au înjurat reciproc, însă, când una dintre ele scanda numele „Steaua”, cealaltă nu răspundea cu trivialități la adresa echipei, ci striga „Steaua suntem noi!”.
În timpul partidei, Peluza Sud Steaua i-a insultat, pe rând, pe Gigi Becali, Mihai Stoica, Teodora Stoica (fiica lui MM), și pe Vlad Chiricheș. A doua zi după Supercupă, președintele FCSB a transmis un mesaj dur către ultrașii care i-au insultat fiica. Totuși, principalul motiv al revoltei lui MM a fost limbajul folosit la adresa lui Chiricheș.

„Chiar dacă și în trecut – când eram toți împreună – am avut deseori divergențe cu cei din Peluza Sud, i-am respectat cumva. Și atunci, și după ce au ales să se separe. Până aseară.

Dacă mă înjuri pe mine e oarecum logic. Mi s-a mai întâmplat și mi se va mai întâmpla, mai ales când jucăm cu rivalii. Dacă-mi înjuri fata, poate ți se pare interesant, dar te descalifici. Grav.

Dar, dacă-l înjuri pe Vlad Chiricheș, după ce ai răgușit scandându-i numele la meciul cu Ajax (și nu numai) înseamnă că mai jos nu poți ajunge. Oricât te-ai strădui. Asta chiar nu e ultraserie”, a transmis Mihai Stoica pe rețelele de socializare.

Lasă un comentariu