MM Stoica: „Vom juca în Ghencea!”

Ultima partidă disputată de FCSB în „Templul fotbalului românesc” a avut loc pe 2 septembrie 2023. Atunci, roș-albaștrii se impuneau cu 3-0 în fața oltenilor de la Universitatea Craiova.

Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al FCSB, a confirmat că echipa va juca pe stadionul „Ghencea” pentru prima dată după o lungă absență.

Supercupa României se va disputa pe 6 iulie și va aduce față în față FCSB, câștigătoarea titlului în Superligă, și Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei României. Mihai Stoica a oferit detalii despre revenirea echipei pe stadionul Ghencea, subliniind că alegerea acestuia a fost influențată de capacitatea mare de spectatori comparativ cu alte stadioane din București.

„Vom juca pe stadionul Steaua doar din cauza faptului că nu putem să jucăm pe Arena Națională! Cum se va elibera Arena Națională și va fi redată fotbalului, chestie pe care nu o să o înțeleg niciodată”, a declarat Mihai Stoica, conform GSP.

Ghencea, singura opțiune viabilă

Președintele CA a explicat că, în contextul indisponibilității Arenei Naționale, „Ghencea” a devenit singura opțiune viabilă pentru găzduirea meciurilor FCSB, inclusiv a celor din preliminariile Champions League.

„Vom juca în Ghencea pentru că este singurul stadion care ne poate găzdui. N-o să jucăm meciuri din Champions League pe Arc cu șase mii de oameni în tribună, nu-i normal”, a continuat MM Stoica.

Planuri pentru Viitor

Mihai Stoica a confirmat că, deși momentan nu există un contract semnat, planurile sunt deja clare și FCSB va disputa Supercupa României pe stadionul din Ghencea pe 6 iulie. De asemenea, președintele CA a menționat că datele pentru tururile preliminare ale Champions League vor fi stabilite ulterior, iar contractele pentru fiecare meci în parte vor fi realizate în consecință.

„Da, sigur vom juca în Ghencea! Deocamdată nu facem contract pentru că nu știm datele. Dar vom juca Supercupa în Ghencea! Asta se știe. Vom juca pe 6 iulie cu Corvinul Hunedoara, în Ghencea! Apoi pe 18 iunie vom afla tururile preliminarii și vom face contractele pentru fiecare meci în parte”, a concis MM Stoica.

Lasă un comentariu