Momentul în care Marius Lăcătuș a fost comparat cu Gigi Becali! Cum a reacționat legendarul fotbalist

După ce CSA Steaua le-a refuzat accesul în Ghencea celor de la FCSB la partida cu Dinamo, Marcel Ciolacu (55 de ani) a anunțat că în cadrul Clubului Sportiv al Armatei va fi realizată o anchetă cu privire la solicitările ”Militarilor” în negocierile cu clubul patronat de Gigi Becali (65 de ani).

Răspunsul Corpului de Control al premierului României a fost că oficialii Clubului Sportiv al Armatei au respectat de fiecare dată legea, conform GSP.

Marius Lăcătuș: ”Nu mă compara cu Gigi Becali, el e unic!”

În cadrul emisiunii Fotbal Club, Marius Lăcătuș a declarat că trimișii lui Marcel Ciolacu nu au venit pregătiți pentru a realiza așa cum se cuvine această anchetă. Concret, fostul mare fotbalist susține că acestora le lipseau anumite documente esențiale pentru această investigație.

Întrebat de realizatorul emisiunii, Radu Naum, cum a venit acest verdict în condițiile în care aceștia nu au reușit să își ducă ancheta la capăt, Marius Lăcătuș a făcut un pas în spate și a mărturisit că a glumit, moment în care prezentatorul a comparat reacția fostului stelist cu cea a lui Gigi Becali, care după ce a recunoscut public că a pariat 20.000 de euro pe victoria FCSB-ului cu Nordsjaelland, acesta s-a dezis de declarațiile sale.

Când a auzit comparația, Marius Lăcătuș a avut o reacție spumoasă.

Marius Lăcătuș: ”Cred că nici nu au intrat în club, poate au fost până la ușă sau până la poartă. Nu au venit pregătiți, nu aveau niște acte, niște documente de care aveau nevoie!

Radu Naum: ”Păi atunci cum au putut să tragă această concluzie că toate lucrurile sunt în ordine?

Marius Lăcătuș: ”Aa, mai glumesc și eu!

Radu Naum: ”Eu cred în glumele astea! Zici și tu acum ca Gigi Becali când s-a autodenunțat că a jucat…

Marius Lăcătuș: ”Te rog eu frumos, nu mă compara cu el, că el e unic! El mai face glume din astea!

Lasă un comentariu