Motivul pentru care meciul din Europa nu se joacă în Ghencea: CSA acuză că FCSB ar fi încălcat contractul

FCSB – Nordsjaelland, de joi seară, din turul 3 în Conference League nu se va disputa pe stadionul Steaua. Cel mai probabil, disputa va fi găzduită de arena Arcul de Triumf, pentru că și Arena Națională e indisponibilă, după ce a găzduit două concerte în luna iulie și i s-a înlocuit suprafața de joc.

Astăzi s-a făcut predarea stadionului din Ghencea, de la FCSB către cei de la CSA, după care vicecampioana a solicitat răspunsul oficial cu privire la cerința de a evolua tot acolo și împotriva danezilor în cupele europene. 

În ciuda faptului că după inspecția realizată în tribune și pe terenul de joc s-a constatat că nu există pagube aproape de nici un fel, clubul deținut de Ministerul Apărării a refuzat și a anunțat că nu se pune problema să mai închirieze arena celor de la FCSB.

CSA acuză că FCSB ar fi încălcat contractul

GSP are informații explozive despre motivele pe care el-au invocat șefii CSA Steaua pentru a declina solicitarea FCSB!

Toate punctele invocate de clubul Armatei se referă la modul în care FCSB ar fi încălcat contractul prin care s-a angajat să nu-și aroge faptul că FCSB e Steaua, marca Steaua fiind pierdută definitiv în Instanță în decembrie 2014.

„Pagina de Twitter a clubului se numește FCSB (FC Steaua București)” au notat cei de la CSA Steaua. Însă pagina la care fac referire aceștia nu aparține clubului patronat de Gigi Becali (foto stânga). Din site-ul oficial al FCSB, linkul care te direcționează către Twitter deschide o pagină care se numește doar FCSB (foto jos).

Postările jucătorilor de la FCSB, monitorizate de CSA

Nu a fost singurul argument prezentat de CSA. Au fost adăugate la dosar inclusiv postări ale unor jucători din lotul FCSB, în care ar fi apărut numele Steaua, de exemplu, în afișul meciului de săptămâna trecută, de la confruntarea cu CSKA 1948 Sofia. 

E vorba despre niște Story-uri ale unor elevi de-ai lui Pintilii, care au însemnat practic repostări ale unor persoane care îi etichetau în anumite postări, care repostate automat de paginile fotbaliștilor ar putea părea, la prima vedere, că sunt deținute de aceștia.

35 de mii de euroa plătit FCSB celor de la CSA Steaua pentru închirierea arenei din Ghencea, pentru meciul cu CFR Cluj

Argumentele prezentate au avut darul de a-i șoca pe șefii lui FCSB, care inițial au crezut că e vorba chiar de o glumă. 

Ulterior însă s-a primit și documentul oficial prin care CSA „vă anunță că din cauza faptului că ați încălcat aceste clauze contractuale, pe care le-ați asumat atunci când s-a semnat protocolul de punere la dispoziție a arenei, ne aflăm în imposibilitatea de a mai onora cererea de a evolua pe stadionul Steaua meciul cu Nordsjaelland”.

330 de mii de euroau fost încasările realizate de FCSB, exclusiv din bilete, la meciul cu CFR

28.519 spectatori au asistat duminică seara în Ghencea, la FCSB – CFR, record de asistență al noului stadion Steaua

Lasă un comentariu