Mutu despre lista de transferuri a lui Becali: ”Nu e realizabil!”

Gigi Becali (65 de ani) vrea să facă mai multe transferuri în vară, pentru a se asigura că FCSB va ajunge în Champions League.

Philip Otele, Louis Munteanu, Denis Alibec și chiar Alex Mitriță sunt în atenția lui Gigi Becali pentru echipa roș-albastră.

Adrian Mutu a exprimat opinii critice cu privire la planurile de transferuri ale lui Gigi Becali pentru FCSB, afirmând că acesta ar putea întâmpina dificultăți în realizarea lor.

Deși Mutu sugerează că Becali ar putea să-l aducă pe Philip Otele de la CFR Cluj, condiția fiind achitarea unei sume substanțiale, în ceea ce privește Alexandru Mitriță, fostul fotbalist este convins că acesta nu va alege să se alăture echipei FCSB.

Ambele mi se par că nu sunt realizabile. Cu Otele poate dacă plătește bani pe el. Are calități, nu pot să mă pronunț, a fost jucătorul meu și e interpretabil.

Vreau să îl laud cât e corect, nu mai mult decât e cazul. Lotul trebuie echilibrat, trebuie să aibă dublură peste tot. Cu Mitriță nu e realizabil, chiar dacă îi plătește lui Rotaru două milioane.

Nu se duce Mitriță în primul rând. Asta a aruncat-o așa Gigi, Gigi asta face, știe că a luat deja campionatul, dar se uită la cei mai buni de la echipe, să bage puțin bățul prin gard, să se agite ei puțin, să fie sigur”, a spus Adrian Mutu la Fanatik. 

Mihai Rotaru: „Mitriță la FCSB? Nu ne arde de glume”

Mihai Rotaru a reacționat la o zi după declarațiile lui Becali, catalogând intenția finanțatorului de la FCSB drept o glumă. „Nu suntem în situația în care să ne ardă de glume„, a spus patronul oltenilor, pentru Fanatik.

Lasă un comentariu