Ne facem de râs. Penalty-ul controversat de la FCSB – Farul a ajuns până în Israel: ”Toți râdeau”

FCSB și Farul Constanța au terminat la egalitate, scor 1-1, partida din cadrul etapei cu numărul 24 din SuperLiga.

Campioana României a egalat în minutul 90+4 prin Ionuț Larie, însă penalty-ul transformat de către fundașul ”Marinarilor” a fost unul extrem de controversat. 

Daniel Stanciu: ”Toți râdeau și spuneau că nu ai cum să dai penalty”

Joiskym Dawa l-a lovit cu capul pe Mihai Popescu în careu, iar după ce a consultat VAR-ul, centralul Horațiu Feșnic a acordat lovitură de la 11 metri. 

Totuși, opiniile au fost împărțite, iar faza a ajuns să fie discutată chiar și în Israel. Daniel Stanciu a lucrat ca director sportiv la Hapoel Acre în sezonul 2017-2018 și a păstrat o legătură strânsă cu oamenii din Țara Sfântă. 

”Am trimis faza la niște prieteni din Israel să se consulte cu arbitrii de acolo. Toți râdeau și spuneau că nu ai cum să dai penalty. Vorbeau de faza respectivă, nu e (n.r. penalty). Mergând pe logică, nu ai cum să dai penalty”, a spus Daniel Stanciu, la Digi Sport Special. 

Gică Hagi: ”E I-NAC-CEP-TA-BIL”

La finalul partidei, Gică Hagi l-a luat în colimator pe Horațiu Feșnic pentru modul în care a gestionat faza golului anulat al lui Louis Munteanu și penalty-ul primit după faultul lui Dawa la Mihai Popescu.  

”Să ai penalty, gol valabil, cu fundașul advers în careu și al meu în afara careului … Păi, cum să tragi liniile, cum să ajungi să tragi liniile dacă al meu e în afara careului și Dawa e în careu? Scuzați-mă! Cum poate să fie în fața lui? Nu pot să-mi explic. E incredibil. Și apoi să-mi anulezi golul.

Clar, e penalty! A văzut tot stadionul a văzut toată lumea! Și după aia, ce? Știți că, știți că …

Normal că întotdeauna cineva poate să fie nemulțumit. Dar ce fază am văzut, dacă ăla este ofsaid! E I-NAC-CEP-TA-BIL! Scuzați-mă! Și nu voia să dea nici penalty (n.r. Horațiu Feșnic)! Penalty care a fost clar! S-a văzut în teren cum a dat cu capul, e același gol pe care noi l-am luat cu Voluntariul (n.r. penalty). S-a dus, l-a dat în două secunde. După aia trebuia să stai să-i zic, ‘Domne, da’ e penalty. S-a văzut clar!‘”, a spus Hagi, la finalul meciului cu FCSB. 

Lasă un comentariu