Negocierile s-au încheiat! FCSB – Dinamo, în Ghencea!? Talpan, către Bichir: „Domnule comandant, ce caută ăștia aici?”

S-au încheiat negocierile dintre FCSB și CSA Steaua. Vicemcapioana va juca derby-ul cu Dinamo în Ghencea.

UPDATE 15:00 Potrivit paginii de Facebook Glasul Armatei, Florin Talpan i-ar fi reproșat la negocieri lui Florin Bichir, comandantul CSA Steaua, faptul că a acceptat să negocieze cu Valeriu Argăseală, reprezentantul celor de la FCSB. 

„Domnule comandant, ce caută ăştia aici? De ce stați la masă cu ei? Domnule comandant, vă rog să nu semnaţi niciun contract. Nu este posibil să acceptaţi Fcsb pe stadionul Steaua. Fcsb ne fură identitatea, ne fură numele si istoria. Oamenii ăstia spun, zi de zi, că ei sunt Steaua si noi îi primim în casa noastră?

„Domnule comandant, Fcsb se luptă în Justiţie să anuleze toate mărcile noastre. Oamenii ăstia vor să distrugă clubul Steaua. Cum să îi primim în Ghencea? E clar că sunt de rea-credinţă. Nu vedeti că nu respectă nicio decizie a Justitiei? Ne fură identitatea. Ei spun în fiecare zi că sunt Steaua. Nu le pasă de lege, nu le pasă de Justitie, nu le pasă de nimic. Nu semnaţi contractul, domnule comandant!”

UPDATE 14:00 Președintele FCSB, Valeriu Argăseală, a purtat, luni, negocieri toată ziua cu reprezentanții CSA, însă semnarea contractului a fost amânată pentru ziua de marți.

Clauza care obliga FCSB-ul la plata unui milion de euro în cazul în care suprafața de joc s-ar fi deteriorat prea tare în urma meciului cu Dinamo a fost eliminată, iar cele două părți au semnat noua variantă a contractului.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Gigi Becali a dezvăluit că a luat legătura, prin cineva, cu premierul Marcel Ciolacu, pentru a-l informa pe acest că reprezentanții CSA încearcă să împiedice revenirea FCSB-ului în Ghencea.

Patronul vicecampioanei s-a declarat convins că situația se va rezolva și FCSB-ului i se va permite să joace meciul cu Dinamo în Ghencea în ciuda presiunilor pe care le fac Talpan și Bichir.

Marcel Ciolacu, lăudat de Becali pentru „bărbăția” de care dă dovadă

Becali este de părere că premierul Marcel Ciolacu dă dovadă de bărbăție prin faptul că susține FCSB și spune despre acesta că este „primul bărbat din România, după 30 de ani”.

„Eu am încercat (n.r. – să stea de vorbă cu premierul Ciolacu). Data trecută, cineva mi-a dat numărul de telefon și mi-a spus: «Domnu’ Becali, are atâtea pe cap acum…». A dat telefon și a spus: «Domn’e, se va rezolva problema. Ce a promis, a promis». Zic: «A promis și omul se ține de cuvânt, dar trebuie să știe că oamenii care vor să respecte ordinul dat, bagă șicane» adică domn’e, execut ordinul, dar bagă șicane… Și am zis să îl informez, să îi spun lucrurile astea.

Știți că nu sunt genul de om care să lingușească pe cineva, dar am spus eu că o să vină odată cineva în România la putere care o să pună piciorul în prag, bărbat. Eu nu am crezut că Ciolacu poate să aibă atâta putere, să fie… Este primul conducător al României care are bărbăție și putere. A venit și a zis: ordin, FCSB joacă în Ghencea! Primul bărbat din România, după 30 de ani. Și atunci, mie îmi place de el. Un om adevărat!”, a spus Gigi Becali, potrivit Prosport.

Meciul FCSB – Dinamo urmează să se dispute în etapa cu numărul doi din Superliga, sâmbătă, de la ora 21:30.

Lasă un comentariu