Neluțu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali: ”De cascadorii râsului! Simte din nou că va pierde titlul”

Gigi Becali a râs de transferul lui Yevgen Konoplyanka (33 de ani) la CFR Cluj.

Mijlocașul care a bifat echipe precum Sevilla sau Schalke în CV-ul său va semna cu echipa lui Andrea Mandorlini, spre surprinderea lui Gigi Becali, care spune că internaționalul ucrainean putea fi transferat de FCSB în urmă cu zece ani.

Ironiile lui Gigi Becali nu au rămas fără un răspuns. Neluțu Varga, acționarul majoritar de la CFR Cluj, i-a dat o replică pe măsură patronului de la FCSB.

Neluțu Varga: ”Simte din nou că va pierde titlul”

Mi se pare de cascadorii râsului acest domn Gigi Becali. Eu nu m-am băgat să comentez ce transferuri face FCSB, dar să nu aibă impresia că Chiricheș este un jucător mai mare. 

Înțeleg că este frustrat pentru ultimele transferuri pe care noi le-am făcut, dar nu ar trebui să comenteze. Noi ne vedem de treaba noastră. Probabil domnul Becali simte din nou că va pierde titlul”, a spus Varga, potrivit ProSport.

Fotbalistul ucrainean a jucat la formații precum Dnipro, FC Sevilla, Schakle O4, Shaktior sau Cracovia, plus 87 de selecții pentru naționala Ucrainei, unde a marcat de 21 de ori.

În sezonul 2015-2016, Yevhen Konoplyanka a cucerit trofeul UEFA Europa League, alături de FC Sevilla. În prezent, cota de piață a jucătorului este de 500.000 de euro.

Lasă un comentariu